Afbeelding
Foto: Taverbo-Sabo/Erwin van Eijndhoven

WINKELCENTRUM OOSTERHOF KRIJGT BEZOEK VAN TAVERBO

Tafeltennissen tijdens de boodschappen

PÅL JANSEN

Wie zaterdag boodschappen deed in het winkelcentrum Oosterhof, leek even terecht te zijn gekomen in een tafeltennishal. Vereniging Taverbo-Sabo presenteerde zich die dag op ludieke wijze: de bezoekers kregen les van enkele talentvolle leden van de Boxtelse club.

Marlotte Staps, een van Taverbo's topspelers die furore maakt in het eerste team, begeleidde de tafeltennisochtend in het winkelcentrum. ,,Naast mij waren er ook veel talentvolle meiden van onze vereniging die deze dag meehielpen", aldus Staps. ,,Iedereen die aan de tafeltennistafel stond, kreeg tips van ons over hoe ze moesten spelen."

NAAR DE MENSEN TOE

Teun Vlaminckx, die deel uitmaakt van het promotieteam binnen de vereniging, houdt zich bij Taverbo-Sabo onder meer bezig met ledenwerving. ,,In plaats van bijvoorbeeld oproepen in de krant of op onze site, wilden we eens anders kijken naar hoe we mensen warm kunnen krijgen voor de sport. Misschien moeten we mensen die geïnteresseerd zijn in tafeltennis niet naar ons laten komen, maar wij naar hen toe, dachten we", vertelt de organisator.

En dat daarvoor het winkelcentrum werd uitgekozen, was niet meer dan logisch, vond Vlaminckx. ,,We kennen een van de ondernemers hier en het leek me sowieso een goede plek. Naast dat hier natuurlijk veel mensen rondlopen op zaterdag, zaten we binnen; dat is handig met tafeltennis."

Wie naar aanleiding van de demonstratie interesse heeft in tafeltennis, vindt meer informatie op www.taverbo.nl.

FOTO ONDER: Jeugdleden begeleidden zaterdag diverse bezoekers van winkelcentrum Oosterhof. In plaats van mensen op te roepen lid te worden, liet tafeltennisvereniging Taverbo-Sabo zien waarom ze lid moeten worden van de vereniging. (Foto: Taverbo-Sabo/Erwin van Eijndhoven).

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding