Afbeelding
Foto:

Brabants Centrum breidt redactie uit met Jules en Jan

Sinds deze week treffen lezers van deze krant twee nieuwe namen van verslaggevers aan bij diverse artikelen. Het stichtingsbestuur van Brabants Centrum heeft het redactieteam uitgebreid met Jules Hameleers (24) uit Maastricht en Jan Hermens (42) uit het Gelderse Winssen.

Door de komst van de twee nieuwe journalisten is de redactie van de lokale krant weer op volle sterkte om wekelijks diverse mediaproducten te publiceren. Op donderdag blijft uiteraard de papieren editie op de deurmat vallen. Mensen die hun abonnement gratis hebben opgewaardeerd naar een all-inclusive lidmaatschap van de stichting ontvangen die dag de krant ook digitaal in hun mailbox, voortaan in bladerbare vorm. Daarnaast verschijnt Brabants centrum digitaal ook op dinsdag met filmpjes en foto-albums.

Jules en Jan stellen zichzelf op deze pagina graag aan de lezers van Brabants Centrum voor. Het tweetal is maandag aan de slag gegaan en maakt zich momenteel de techniek van het opmaaksysteem eigen. Als onderdeel van hun sollicitatieprocedure, schreven Jan en Jules al een proefartikel dat de kolommen van de krant haalde. Deze week verschijnen ook de eerste 'echte' artikelen van hun hand.

De redactie bestaat voorts uit Henk van Weert, Pål Jansen en Rens van den Elsen. Paul Melis is bij Brabants Centrum werkzaam als media-adviseur en in die functie als buitendienstmedewerker aanspreekpunt voor advertenties. Gerrian Habraken is verkoper van advertenties in de binnendienst. Kitty Vugs, die onlangs haar 40-jarig dienstverband bij de lokale krant vierde, is belast met de financiële administratie, Nanette Husmann is verantwoordelijk voor de abonnementenadministratie. Het team van Brabants Centrum wordt sinds 2014 geleid door directeur Henk van der Zee.