Foto-expositie in Liduina

Oud-Boxtelaar Willy Merkx exposeert vier maanden haar fotowerk in de gangen van polikliniek Liduina in Boxtel.

De kunstenaar toont onder meer foto's van de Kampina. Merkx is opgegroeid tussen Boxtel en Haaren, op een steenworp afstand van het natuurgebied waar zij graag kwam. ,,We hoefden alleen het spoor maar over te steken en dan stonden we al midden in de bossen en heide. Het terrein is van grote invloed geweest in mijn verdere leven", aldus de exposant. Nu woont ze in de buurt van de Biesbosch. Ook van dat gebied zijn foto's te zien. Daarnaast maakt ze kleine schilderwerken met acrylverf.

De expositie is van maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 en 17.00 uur te zien in de gangen van de Boxtelse polikliniek van het Jeroen Bosch Ziekenhuis.


Lichtjestocht Munsel

Op openbare begraafplaats Munsel aan de Kastanjelaan in Boxtel wordt morgen, vrijdag 2 november een lichtjestocht gehouden tijdens Allerzielen. Die begint omstreeks 20.15 uur. Na afloop kunnen mensen een kop koffie, thee of chocolademelk nuttigen. Deelname is gratis.

Bokselse Kwis

Als het opvalt dat tientallen, wellicht honderden mensen zaterdagavond 3 november door de straten van Boxtel sjezen, komt dat door de Bokselse Kwis die om 18.00 uur van start gaat bij café En Garde! aan de Markt. Het goede doel dat de vijfde editie van het dorpsspel ondersteunt, is de Voorleesfiets. De prijsuitreiking is woensdag 30 november in boerderij 't Dommeltje.

Regio

Kaartavond Gemonde

In het clubgebouw van voetbalvereniging Irene aan de Kaal Hoefsteeg kan morgen, vrijdag 2 november weer gekaart worden. Deelnemers kunnen er rikken en jokeren voor prijzen. De avond begint om 20.00 uur, meedoen kost 2,50 euro.

Natuurwerkgroep

Natuurwerkgroep Liempde (NWG) houdt zaterdag 3 november in het kader van zijn 30-jarig bestaan een viering in Het Hof in Liempde. Dat doet de club vanaf 14.00 uur met een uitgebreid programma waarbij wordt stilgestaan bij het boek Verborgen middeleeuwen in het Groene Woud. Meer informatie via e-mail: info@natuurwerkgroepliempde.nl.

Repair Café Gemonde

Wat heb je nog in de garage en kasten liggen aan spullen die eigenlijk gerepareerd zouden moeten worden? Woensdag 14 november tussen 10.00 en 12.00 uur is het Repair Café weer geopend. Mensen kunnen in café/zaal De Schuif aan de Dorpstraat 30 hun kapotte apparaten en huisraad gratis laten herstellen.