Liempde

Laatste tip De Ploegers

In aanloop naar de installatie van de nieuwe Prins Carnaval van Ploegersland op zaterdag 27 oktober geeft prinsenvereniging De Ploegers de laatste tip over de identiteit van de nieuwe leutvorst. Mensen maken kans op twee kaarten voor de zittingsavond door te raden wie het wordt via e-mail: voorzitter@ploegers.nl. De tip luidt: 'het is een echte hartenbreker die nieuwe Prins van Ploegersland. Maar dat maakt hem wel heel geliefd'.

Liempdse kunstbeelden

Liempdenaren Kees en Ellen van de Loo exposeren tot en met zondag 28 oktober in D'n Liempdsen Herd. De kunstenaars van Beeldhouwkunst Passie laten figuratieve en abstracte beelden zien. Het bezoekerscentrum is open op vrijdag, zaterdag en zondag van 11.00 tot 16.00 uur.

Spullen uit verleden

Heemkundestichting Kèk Liemt zoekt naar materialen en foto's van het boerenleven in de twintigste eeuw voor een expositie in D'n Liempdsen Herd. Die start maandag 29 oktober met een lezing. Wie wat wil uitlenen, kan contact opnemen met Jan van den Langenberg via telefoonnummer (0411) 63 21 77, Kees Quinten, 63 17 30 of Wim van Erp, 63 18 07.

Allerzielen Liempde

Tijdens Allerzielen wordt vrijdag 2 november vanaf 19.00 uur in de Liempdse dorpskerk een dienst gehouden voor iedereen die een overledene wil herdenken. Bezoekers wordt gevraagd een onverpakte bloem mee te nemen. Meer informatie is verkrijgbaar Anja van Alphen en Irene Pineda via telefoonnummers (0411) 63 27 70 of 63 18 89.

Liempt Pakt Uit

Diverse goederen en diensten worden zaterdag 1 december onder het mom van het Sinterklaasthema 'Liempt Pakt Uit' verkocht ten bate van fanfare Concordia. Klokslag 20.00 uur begint de veiling. De inschrijftermijn voor kavels is verlengd tot maandag 30 oktober. Aanmelden via dienstenveilingliempde@gmail.com.