PUZZELAARS GAAN 18 JANUARI AAN DE SLAG

Inschrijving van start voor derde dorpsquiz in Gemonde

Puzzelaars uit Gemonde kunnen ook begin 2019 hun hart weer ophalen. Vrijdag 18 januari wordt namelijk weer de dorpsquiz gehouden. De inschrijving voor teams en sponsors is onlangs geopend.

De deelnemers kunnen op de dag van de quiz om 18.00 uur het vragen- en opdrachtenboekje ophalen in gilde-accommodatie Datmunda aan de Kaal Hoefsteeg. Deze moet voor 23.00 uur op dezelfde locatie weer ingeleverd worden. De winnaar wordt een week later bekend gemaakt tijdens een feestavond in zaal Kloosterzicht op zaterdag 26 januari 2019. Voor het winnende team is er een geldbedrag beschikbaar dat zij mag schenken aan een lokaal goed doel naar keuze.

BEDRIJFSNAMEN

Voor Gemondse ondernemers is het mogelijk om via een quizvraag hun bedrijfsnaam onder de aandacht van de deelnemers te brengen. Inschrijven is mogelijk via de website www.gemondsequiz.nl.


Gemonde

Rikken en jokeren

Het Gemondse gilde Sint-Joris, Catharina, Antonius & Sebastiaan houdt morgen, vrijdag 26 oktober een kaartavond. In clubgebouw Datmunda aan de Kaal Hoefsteeg in sportpark De Laat kunnen belangstellenden vanaf 19.30 uur rikken en jokeren. Deelname kost 2,50 euro.

Lennisheuvel

Fanfare op festival

Samen met vijftien andere blaasorkesten dingt fanfare Sint-Arnoldus uit Lennisheuvel zaterdag 27 oktober mee naar de Betuwe Cup. Onder leiding van dirigent Mariska Brienen betreden de muzikanten om 17.00 uur in Maurik het podium in het gemeentehuis voor een beoordeling.