Bokselse Kwis: tien tips op tien adressen

De organisatoren en deelnemers van de Bokselse Kwis zijn aan het aftellen. Zaterdag 3 november is het zover en start de eerste lustrumeditie van de Boxtelse dorpsquiz. In de aanloop naar het evenement kunnen alle deelnemende teams al op pad. Op tien adressen zijn vanaf heden, donderdag 18 oktober mysterieuze tips te vinden waarmee de eerste quizvraag opgelost kan worden.

Volgens de organisatoren, Patricia van Amelsvoort, Saskia Maltha en Marc Cleutjens draagt deze editie van de dorpsquiz een koninklijk tintje, maar meer bijzonderheden worden niet bekend gemaakt. Via sociale media zijn de voorbije maanden wel veel tips verspreid die door de teams volop gedeeld worden. Met nog enkele weken te gaan, is het nu tijd voor de jaarlijkse verspreiding van etalagetips. Op tien plekken kunnen deelnemers vanaf vandaag terecht voor hints die leiden naar de oplossing van een quizvraag.

LOCATIES

De aanwijzingen zijn te vinden in de etalages of winkels van sponsors. De tips zijn in willekeurige volgorde te vinden op de volgende plekken: Van Doornmalen Elektro (Stationsstraat), Brabants Centrum (Prins Bernhardstraat), Zus en Zow (Stationsstraat), 't Dommeltje (Hoog Munsel), Bij d'Ingens (Markt), Jasmijn (Breukelsestraat), Ring & Go (Rechterstraat), Mr. & Mrs. Filipe (Markt), Deegeluk (Markt) en Olie & Zo (Runmolen).

De Bokselse Kwis gaat zaterdag 3 november om klokslag 18.00 uur van start bij café En Garde! aan de Markt in Boxtel. Als de klok die avond elf keer slaat, dienen alle teams hun quizboeken in te leveren op die locatie. De prijsuitreiking is vrijdag 30 november in activiteitenboerderij 't Dommeltje.