LSV verliest in Tilburg door scherpe counters van SVG

LSV wist zondag de drie punten niet mee naar Lennisheuvel te nemen. Het Tilburgse SVG bleek, dankzij een aantal scherpe counters, in eigen huis te sterk voor de geel-blauwen.

Binnen vijf minuten kwam LSV al op achterstand. Een lange bal vanaf de zijkant kwam bij de rechtsbuiten terecht, die schoot de bal onderkant lat achter doelman Lars Kruijsen.

LSV had wel meer balbezit, maar echte kansen werden er nauwelijks gecreëerd. Thijs Verhagen was nog het dichtstbij met een vrije trap van 25 meter maar die werd goed gepakt door de keeper.

De tweede helft gaf eigenlijk hetzelfde verhaal. LSV had de bal, maar kon niet echt gevaarlijk worden. SVG speelde op de counter en kreeg ook de betere kansen. Na 65 minuten kwam de thuisploeg ook op 2-0 via een voorzet vanaf links. Die werd bij de tweede paal knap binnengekopt. LSV ging in de verdediging een op een spelen. De ploeg kwam vijf minuten voor tijd uit het niets terug in de wedstrijd. Een lange bal van achteren werd door Matheusz Barabasz knap achter de doelman geschoten.

Rowi van den Besselaar was nog dicht bij de gelijkmaker uit een vrije trap maar dat zou niet terecht geweest zijn. Uit wederom een counter maakte SVG 3-1. Daarmee gooide de thuisploeg de wedstrijd in het slot.

Zondag 21 oktober speelt LSV thuis tegen EDN en zal uit een ander vaatje getapt moeten worden om de drie punten in Lennisheuvel te houden.