Afbeelding
Foto:

THERMO-STIMULATIE BIJ TOPSLANK

Nieuwe technologie voor figuurcorrectie in Boxtel

Esther Tops van TopSlank heeft onlangs een systeem voor thermo-stimulatie aangeschaft om zo nog meer te voldoen aan de vraag van de klant op het gebied van figuurcorrectie. Het Boxtelse bedrijf begeleidt klanten met afvallen.

Door middel van de maaltijdvervangers leren klanten een gezond voedingspatroon te hanteren waardoor de verloren kilo's er ook echt af blijven. Het TEI-systeem dat Tops nu gebruikt, combineert infrarood en elektrostimulatie, bedoeld om vetcellen én spieren aan te pakken. ,,Infrarood zorgt ervoor dat de inhoud van de vetcel vrijkomt in het lichaam. Door elektrostimulatie worden deze vrijgekomen vetten direct verbrand", stelt Tops (foto rechts). Meer informatie: www.topslank.com. Belangstellenden kunnen contact opnemen met Esther Tops, via telefoonnummer 06-50 44 40 79.


Economie

Hobby- en creamarkt

In gemeenschapshuis De Rots aan de Nieuwe Nieuwstraat wordt zondag 21 oktober van 11.00 tot 16.00 uur een hobby- en creamakrt gehouden. Die wordt georganiseerd in samenwerking met 't Keramiekhuysje uit Vught. Diverse standhouders geven bezoekers de mogelijkheid om materialen uit te proberen. Zij bieden onder meer spullen en diensten als keramiek, sieraden, decoupage en zelfgemaakte cadeautjes aan. De toegang is gratis.

Kort Nieuws

Alzheimer Café

Alzheimer Café regio 't Groene Woud houdt maandag 22 oktober weer een bijeenkomst in restaurant De Nachtegaal aan de Boxtelseweg 15 in Schijndel. Het thema van de avond is humor en dementie. Deze avond gaat over het bewust worden van de lach en humor. Corrie Aarts van zorginstelling De Wever uit Tilburg vertelt hoe dit te gebruiken is als ondersteuning in de communicatie met dementerenden. De avond durt van 19.30 tot 21.30 uur en de entree is gratis.