Afbeelding
Foto:

BRABANTS CENTRUM BRENGT JAARAGENDA

Alle evenementen per week in DIT-magazine

De Liempdse Boeremèrt, festival Bockesprongen in Boxtel, het Essche Bierpompfeest, Lekker Lennisheuvel en de Jaarmarkt in Gemonde. Zomaar een greep uit de honderden evenementen die jaarlijks in het verspreidingsgebied van Brabants Centrum worden gehouden en waar we altijd over schrijven. In de nieuwste uitgave van Magazine DIT dat eind november verschijnt, staan deze evenementen voor het jaar 2019 in een overzichtelijke agenda. Dat is tevens het jaar waarin de stichting haar 75-jarig bestaan viert.

Eind november presenteert stichting Brabants Centrum een nieuwe editie van Magazine DIT, speciaal voor onze bijna 8.000 leden. Het magazine (zie foto hieronder) bestaat dit jaar uit een jaaragenda met evenementen uit alle kernen van het verspreidingsgebied met daarnaast mooie en leerzame verhalen van en door inwoners.

In Boxtel, Liempde, Lennisheuvel, Esch en Gemonde worden het hele jaar door heel veel evenementen georganiseerd voor alle doelgroepen. Stichting Brabants Centrum besloot al deze activiteiten te inventariseren en te bundelen in een overzichtelijke kalender voor heel 2019. ,,Zo kunnen onze leden per week bekijken wat er allemaal te doen is en in een oogopslag zien wat zij interessant vinden", meldt directeur Henk van der Zee van de stichting. ,,Er is zo veel te doen in al onze mooie dorpen, ze bieden écht voor ieder wat wils."

LEREN KENNEN

Een team enthousiaste tekstschrijvers zorgt ervoor dat de kalender wordt omlijst met mooie artikelen waardoor de lezers de vijf dorpen en de evenementen nóg beter leren kennen. Ook krijgen de lezers interessante informatie over onderwerpen als mode, wonen, groen, eten en drinken en gezondheid. ,,Magazine DIT wordt een echt bewaarnummer met volop informatie", zegt Van der Zee. ,,We willen een compleet overzicht van alle evenementen bieden en hopen dat organisaties hun activiteiten bij ons melden. Alle vermeldingen van niet-commerciële festiviteiten zijn gratis."

AANMELDEN

Veel organisatoren van evenementen zijn inmiddels benaderd met het verzoek hun agenda voor 2019 door te geven. Ziet u ook graag uw evenement gepubliceerd in een lokale jaarkalender en heeft u nog geen e-mail van ons ontvangen? Neem dan contact op met projectleider Mariëlle Wijffelaars van Magazine DIT via e-mailadres: marielle.wijffelaars@brabantscentrum.nl.

Afbeelding