Alzheimer Café Groene Woud viert tweede lustrum

Alzheimer Café Regio 't Groene Woud bestaat tien jaar. Daarom vindt maandag 24 september een feestelijke bijeenkomst plaats. Zo houdt stichting LevensWijs een theatervoorstelling en brengt troubadour Ronald Naar het muzikale programma 'Zingend Door Het Leven'.

De gasten worden vanaf 19.00 uur ontvangen in restaurant De Nachtegaal aan de Boxtelseweg 15. Gespreksleider Erna van Roosmalen opent de avond rond 19.30 uur, waarna bestuurslid Agnes Puyn terugblikt op het verleden van het Alzheimercafé én een blik op de toekomst werpt. Aansluitend start het muzikale programma.


Fanfare Liempde
veilt diensten
en goederen

De vijfjaarlijkse goederen- en dienstenveiling ten bate van de Liempdse fanfare Concordia wordt zaterdag 1 december vanaf 20.00 uur gehouden in multiculturele accommodatie De Serenade. Dorpsbewoners, ondernemers en verenigingen die het korps een warm hart toedragen, worden opgeroepen een artikel of dienst aan te bieden.

Mensen kunnen niet alleen spullen beschikbaar stellen, maar bijvoorbeeld ook optredens of demonstraties, meldt de veilingcommissie van Concordia in een eerder deze maand huis aan huis verspreide flyer. Liempde pakt uit op 1 december, zo luidt het motto. Het inschrijfformulier dat op de folder is te vinden, dient vóór 23 september te worden geretourneerd via e-mail: dienstenveilingliempde@gmail.com of ingeleverd te worden op De Knolschans 1, 5298 AX Liempde.


Informatieavond drugs

In gemeenschapshuis De Es in Esch wordt woensdag 26 september van 20.00 tot 22.00 uur een tweede informatieavond gehouden over drugs en het gebruik ervan. De avond wordt ingeleid door het Helder Theater, waarna Novadic-Kentron en de GGD ingaan op vragen van bezoekers.