Snoepwinkel

Zus en Zow

opent deuren

Snoep- en cadeauwinkel Zus en Zow opende vandaag, donderdag de deuren aan de Stationsstraat 5 in Boxtel. Na ruim twee maanden verbouwen en inrichten was de tijd rijp.

De zaak wordt gerund door drie (schoon)zussen uit Esch. Een van hen, Wendie van den Aker, was sinds 2004 eigenaresse van eenzelfde winkel in 's-Hertogenbosch. Eerder vertelde ze in deze krant dat ze zich in Boxtel thuis voelde graag haar eenmanszaak wil uitbreiden naar een familiezaak.

Bij Zus en Zow zijn allerlei verschillende soorten snoep, bonbons en zoete cadeautjes te koop. Ook kunnen cadeau's er gepersonaliseerd worden.


Op weg naar
gezonde leeftstijl
bij Fysio-Team

Fysiotherapiepraktijk Fysio-Team en gewichtsconsulente Karin Hoen hebben de krachten gebundeld. Ze ontwikkelden een pakket waarmee deelnemers op een verantwoorde manier afvallen en in beweging komen. De workshop 'Weet wat je eet' op vrijdag 5 oktober maakt deel uit van dit pakket.

,,Ons doel is een passend eet- en beweegpatroon te ontwikkelen waardoor mensen een gezond gewicht bereiken en zich fitter en energieker gaan voelen", stellen Kees Verschoor (Fysio-Team) en Karin Hoen.

DRIE MAANDEN

Het programma, dat ongeveer drie maanden in beslag neemt, en bestaat uit onder meer een intake op het gebied van voeding en sport, een persoonlijk trainingsprogramma, voedingsadvies, voortgangsconsulten en de workshop Weet wat je eet. Tijdens deze bijeenkomst wordt gesproken over voeding en etiketten van producten in de supermarkt en vindt op 5 oktober om 15.30 uur plaats bij Fysio-Team aan het Breukelsplein. De kosten voor de workshop bedragen 17,50 euro.

Neem voor meer informatie over het programma of voor een vrijblijvend intakegesprek contact op met Karin Hoen, tel. 06-22 73 44 63 of e-mail: info@voeljegoedmetkarin.nl.