Afbeelding
Foto: Daisy Renders

ZELFSTANDIGE ONDERNEMERS ONDER EEN DAK IN CENTRUM VAN BOXTEL

All about the woman wil vrouwen blij maken

LINDA VAN DE WIEL

All about the woman. Dat is de naam van de nieuwe winkel die dinsdag 2 oktober op feestelijke wijze de deuren opent in Boxtel. Initiatiefneemster Natasja Willems, eigenaresse van dameskledingzaak Natasja Fashion, hoopt met het nieuwe concept met verschillende vrouwelijke ondernemers onder één dak, iets te kunnen bieden aan elke vrouw. ,,Jong of oud, slank of met een maatje meer én voor elke portemonnee is in onze winkel wat te vinden."

,,Bijna vier jaar geleden opende ik Natasja Fashion. Later kwam daar een tweede winkel Dreamz bij", vertelt Natasja. ,,Ik vond het geweldig deze zaken te runnen. Maar toen ik de kans kreeg het pand naast de huidige winkel in de Rechterstraat te huren, besloot ik mijn droom te realiseren." Deze wens is een winkel te openen waarin producten en diensten worden aangeboden waarvan vrouwen blij worden. Natasja: ,,Denk hierbij aan hippe mode, een fijne gezichtsbehandeling en heerlijke bonbons."

EEN GOED GEVOEL

In slechts tien dagen verzamelde Natasja een groep enthousiaste ondernemers om zich heen. ,,Ik had meteen een goed gevoel bij deze vrouwen." En zo werd All about the woman, met een zestal gemotiveerde zelfstandigen geboren. Waaronder Natasja zelf, die naast haar vertrouwde collectie ook mode voor vrouwen met een maatje meer gaat verkopen.

José Gerrits (49), Per Tutti:

,,Per Tutti is Italiaans voor 'Voor iedereen'. Dat is wat ik met mijn lingerie, bad- en beenmode én nachtkleding ook wil: elke klant een geschikt product aanbieden. Dit begint bij de kleine maatjes en gaat tot lingerie in de maat 110F. Toen ik met Natasja in contact kwam besloot ik mijn baan in de horeca op te zeggen en deel van het team van All about the woman te worden. Meer informatie over mijn aanbod is te vinden op www.pertuttilingerie.nl of op de Facebookpagina Per Tutti."

Miriam van Breugel (51), Mijn Herdenking:

,,In Limburg, waar ik vandaan kom, werkte ik al in de uitvaartbranche. Ik verzorgde overleden mensen. Ik wilde graag meer doen dan dat. Toen Natasja mij stimuleerde mijn droom te realiseren, besloot ik de sprong te wagen. Met Mijn Herdenking, waarmee ik onder meer herdenkingssieraden aanbied, heb ik deze gevonden. Herinneringen met een vingerafdruk zijn ook mogelijk. Daarnaast heb ik mandjes voor overleden premature kindjes. Het is mogelijk vrijblijvend binnen te lopen maar ik werk ook op afspraak. Meer informatie is te vinden op www.mijnherdenking.nl en de Facebookpagina Mijn Herdenking."

Miriam van Breugel en Natasja Willems, New home 4 you:

Miriam: ,,Wij verkopen samen woonaccessoires. Denk hierbij aan vazen, mooie sierkussens en klokken. Bij ons kunnen klanten terecht voor een leuk cadeautje, ongeacht het budget. In de eerste week dat All about the woman open is, komt er een binnenhuisarchitect om klanten stijladvies te geven. Vrijdag 19 oktober geeft een woonstyliste tips over huisinrichting via verschillende speeddates. In de hele winkel zijn onze accessoires te vinden."

Samira Gougou (38), Delicias Casenas:

,,Delicias Casenas, ofwel zoetigheid vanuit thuis. Zo heet mijn bedrijfje. Ik ben dan ook vanuit huis begonnen met het bakken van taarten. In de keuken van All about the woman bereid ik mijn bonbons, donuts en luxe Frans gebak. Mijn scholing heb ik onder meer gevolgd bij de Oisterwijkse patissier Robèrt van Beckhoven, die bekend is van het tv-programma Heel Holland Bakt. Ik maak voor ieders smaak lekkere zoetigheden. Als je zin hebt: kom eens een kijkje in mijn keuken nemen als ik aan het bakken ben. Ik werk met uitsluitend verse producten en vertel er graag meer over."

Marjan Katuin (46), SkinXpert:

,,Als huidcoach en specialist huidverbetering heb ik vijfentwintig jaar ervaring in de schoonheidsbranche. Naast het schrijven én geven van trainingen, heb ik jaren gewerkt als schoonheidsspecialiste. Vanaf 1 juli heb ik mijn baan opgegeven om me volledig op mijn eigen bedrijf SkinXpert te richten. Bij 'All about the woman' bied ik verschillende gezichts- en lichaamsbehandelingen die zijn gericht op het gezond houden van de huid en de huidconditie. Ook kunnen klanten terecht voor onder meer visagie. Naast reguliere producten, werk ik met 100 procent natuurlijke producten."

Lisa Franka (30), Your braids by Lisa:

,,Haren vlechten, dreads draaien en haren weven, ofwel de andere kant van het kappersvak, daar houd ik me mee bezig. Hoewel ik gespecialiseerd ben in kroezend haar, werk ik met alle haarsoorten. Toen ik twee jaar was, vlocht ik mijn eigen haren al, dus de liefde is er altijd geweest. Inmiddels heb ik jarenlange ervaring en zijn mijn kennis en vaardigheden met verschillende workshops verdiept. Ik geloof in haren die niet onderhevig zijn aan chemische middelen. Ik werk daarom alleen met natuurlijke producten. Wat ik het liefst doe? De vrouw in de watten leggen en zorgen voor prachtig haar. Want je haren zijn je mooiste sieraad."

FOTO BOVEN: Vanaf 2 oktober kunnen mensen terecht in de winkel All about the woman aan de Rechterstraat 6b. Van links naar rechts de onderneemsters die zich er vestigen: Miriam van Breugel, José Gerrits, Guusje Willems, Natasja Willems en Samira Gougou. Marjan Katuin en Lisa Franka ontbreken op de foto. (Foto: Daisy Renders).