Afbeelding
Foto:

EXPOSITIE MET ZOVEEL MOGELIJK KUNSTUITINGEN

MuBo biedt podium aan amateurkunstenaars

Museum Boxtel biedt van 15 december tot en met 3 maart een podium aan amateurkunstenaars. Om de creativiteit in Boxtel te tonen, krijgen lokale artiesten de kans hun kunstwerken in MuBo te exposeren. Het streven is een tentoonstelling samen te stellen met een zo groot mogelijke mix van verschillende kunstuitingen.

Alle vormen zijn welkom, zoals diverse schildertechnieken, beeldhouwkunst, keramiek, fotografie, digitale kunst, dichtkunst, tekenkunst, collagetechnieken, naaldkunst, patchwork en videokunst. Om zoveel mogelijk kunstenaars aan bod te laten komen, krijgt iedereen een bepaalde ruimte toegewezen om een aantal werken te exposeren. Afhankelijk van het aanbod is er plaats voor vijftien tot twintig exposanten. Het museum beschikt over expositiemiddelen als vitrines, sokkels, lichttafels en panelen.

Kunstenaars kunnen zich tot en met 6 november aanmelden via e-mailadres info@muboboxtel.nl onder vermelding vermelding van contactgegevens en bijvoeging van een of meerdere foto's van hun werken. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Een speciale commissie van het museum stelt vervolgens de expositie samen. De aangemelde exposanten worden na de sluitingstermijn persoonlijk benaderd voor het maken van nadere afspraken. Neem voor meer informatie contact op met coördinator wisselexposities Willem van Vossen via telefoonnummer 06-16 04 18 98.

FOTO LINKS: Impressie van de expositie met werken van amateurkunstenaars die vorig jaar werd gehouden in museum MuBo. (Foto: MuBo).


Veteranendag De Rots

De tiende editie van Veteranendag in Boxtel, die voor de tweede keer samen met oud-militairen uit de gemeente Sint-Michielsgestel wordt gehouden, vindt plaats op zaterdag 22 september. In gemeenschapshuis De Rots aan de Nieuwe Nieuwstraat worden genodigden om 10.00 uur ontvangen. Zij krijgen ook een lunch aangeboden. Het programma is om 15.30 uur afgelopen. Meer informatie: www.veteranenboxtel.nl.