Afbeelding
Foto: Gerard Schalkx

LIEMPDENAREN GEVEN GUL AAN JUBILEREND GOED DOEL

2.000 euro voor Zonnebloem Liempde

Vrijwilligers van De Zonnebloem afdeling Liempde gingen vorige week de deuren langs met de collectebus. De Liempdenaren gaven gul: de collecte bracht ruim tweeduizend euro o. ,,Een heel mooi resultaat", laat woordvoerder en collectant José Kelders weten. ,,Hiermee kunnen weer veel goede dingen gedaan worden."

De lokale afdeling van de organisatie voor senioren en mensen met een lichamelijke beperking, stond afgelopen week veel in de belangstelling. Zo werd zaterdag 'Willy's Zonnebloembankje' onthuld, ter nagedachtenis aan Willy van Zuijlen die tien jaar voorzitter was van De Zonnebloem Liempde. Ook werd de uitslag van de Zonnebloemactie in het dorp bekendgemaakt. Meer daarover is te lezen elders op de regiopagina's.

TAL VAN ACTIVITEITEN

De opbrengst van de collecte wordt besteed aan diverse activiteiten, zoals de jaarlijkse picknick, zieken- en ouderendag, een uitstapje, de kerstviering et cetera. Ook krijgen Liempdenaren waarvan De Zonnebloem weet dat zij ernstig ziek zijn, eind september een bloemetje aangeboden.

FOTO ONDER: Collectant José Kelders was een van de vrijwilligers die vorige week aanbelde bij de Liempdse huishoudens. (Foto: Gerard Schalkx).