Goederen- en dienstenveiling ten bate van fanfare Liempde

De vijfjaarlijkse goederen- en dienstenveiling ten bate van de Liempdse fanfare Concordia wordt zaterdag 1 december vanaf 20.00 uur gehouden in multiculturele accommodatie De Serenade. Dorpsbewoners, ondernemers en verenigingen die het muziekkorps een warm hart toedragen, worden opgeroepen een artikel of dienst aan te bieden.

Mensen kunnen niet alleen spullen beschikbaar stellen, maar bijvoorbeeld ook optredens of demonstraties, stelt de veilingcommissie van Concordia in een deze week huis aan huis verspreide flyer. Liempde pakt uit op 1 december, zo luidt het motto. ,,Nee, het is dan nog geen pakjesavond, maar het gaat er wel op lijken", meldt Toon Voets, die samen met Henny en Moniek van Kronenburg, Just Martens en Paul Saris de veilingcommissie vormt. ,,Evenals vijf jaar geleden belooft het weer een veiling te worden met spannende en hilarische momenten."

In de folder wordt fanfare Concordia omschreven als een al bijna 145 jaar onmisbare schakel in de Liempdse gemeenschap. Niet weg te denken bij veel Liempdse activiteiten zoals carnaval, kermis, Koningsdag, Zomerfair et cetera, maar natuurlijk ook altijd present bij de intocht van Sinterklaas.

Het inschrijfformulier dat op de flyer is te vinden, dient vóór 23 september te worden geretourneerd via e-mail: dienstenveilingliempde@gmail.com of ingeleverd te worden op het adres De Knolschans 1, 5298 AX Liempde.

Mensen die het moeilijk vinden om een veilingskavel te bedenken om de fanfare te steunen, kunnen ook een donatie overmaken via rekeningnummer NL98 RABO 0121 5888 58.