Afbeelding
Foto: Winkeliersvereniging Oosterhof

Ruim twintig prijswinnaars bij restaurant Corfu

Grieks restaurant Corfu aan de Stationsstraat 94 in Boxtel maakt 22 prijswinnaars bekend. Dit naar aanleiding van de actie waarbij mensen door middel van stempelkaarten een vakantie konden winnen naar attractie- en vakantiepark Drouwenerzand. Alle winnaars worden in deze krant bekendgemaakt. ,,Maar ik ga de mensen óók nog persoonlijk benaderen!", benadrukt eigenaar Peter Devetzis.

De klanten die meededen aan de actie, konden drie hoofdprijzen winnen. De derde plek betrof een weekend naar het Drentse vakantiepark voor zes personen, de tweede stek een midweek en de uiteindelijke winnaar mag er de hele week vertoeven met vrienden en/of familie. Daarnaast zijn er nog negentien mensen die een dinerbon van 25 euro krijgen voor Corfu.

De eerste prijs gaat naar familie Van den Boom. De tweede prijs is in de wacht gesleept door familie Van de Heijden en familie Van der Linden pakt de derde prijs.

Daarnaast zijn de winnaars van de dinerbonnen als volgt: Van Hellemondt, C. van Brunschot, D. Niemer, L. Heunen, familie Eikelboom, H. van de Langenberg, J. Schuller, familie Van den Nostrum, J. van Meersbergen, Van den Hout, L. Schellekens, F. Vermeulen, J. van de Ven, J. van Bragt, E. van Breugel, J. van Asveldt, J. Mestrom, familie Bartels en de familie Meuleman.


Prijsexplosie
in Oosterhof

De ondernemers in het Boxtelse winkelcentrum Oosterhof hebben weer de trekking verricht van de maandelijks Prijsexplosie. De hoofdprijs, een Philips smart-tv, werd uitgereikt aan de familie Nooren.

Andere prijswinnaars ontvingen waardebonnen die zij kunnen besteden in Oosterhof. Het zijn de families Queuvedo, Van den Nieuwenhuizen, Kerpel, Wilbers, Timmer– van Assen, Van Breugel, Van Hooijdonk, Hanegraaf en Rozenberg.

Kans maken op een prijs in de maandelijkse trekking is eenvoudig. Winkelend publiek kan adresgegevens noteren op de kassabon en deze vervolgens in een van de tonnen deponeren die in het winkelcentrum staan opgesteld. (Foto: winkeliersvereniging Oosterhof).

Afbeelding