Afbeelding
Foto: Wim Hollemans

KLASSIKALE LESSEN IN VUGHT EN 'S-HERTOGENBOSCH

SKO start nieuwe avondopleiding kantoorfuncties

Avondopleidingen SKO verzorgt in Vught en 's-Hertogenbosch klassikale opleidingen voor kantoorfuncties op mbo- en hbo-ad-niveau). Maandag 3 september wordt van 19.00 tot 21.00 uur de jaarlijkse open avond gehouden in het Maurick College te Vught.

De opleidingen die SKO verzorgt, zijn praktijkgericht. Wat cursisten 's avonds leren, kunnen ze de volgende dag al toepassen in hun werk. Voor alle opleidingen kan een landelijk diploma worden behaald. Voor de cursussen een certificaat. De lessen worden gegeven in Maurick College (Vught) óf het Jeroen Bosch College ('s-Hertogenbosch).

SKO stelt dat mensen nooit te oud zijn om te leren. De leeftijd van de cursisten ligt grotendeels tussen de 20 en 60 jaar. Deelnemers treffen meestal wel leeftijdgenoten in hun klas.

Belangstellenden zijn welkom op de open inloopavond op maandag 3 september in het Maurick College aan de Titus Brandsmalaan 1 in Vught (óók voor de opleidingen die in 's-Hertogenbosch starten). Daar kunnen zij persoonlijk met docenten spreken, aangeven wat hun wensen zijn, advies vragen, lesmateriaal inzien en vragen stellen. Wie zich ter plekke inschrijft, kan een week later beginnen met de opleiding. Want maandagavond 10 september starten de lessen weer. Inschrijven hiervoor is deze avond nog mogelijk.

Meer informatie: www.avondopleidingensko.nl of telefoonnummer (073) 656 22 77. (Foto: Wim Hollemans).