Zeventiende fietscross door Groene Woud

Fietsclub LTC Het Groene Woud uit Liempde houdt zondag 9 september voor de zeventiende keer haar MTB-Tourtocht. Mountainbikers en veldrijders rijden die dag zoveel mogelijk over onverharde wegen en paden in Het Groene Woud.

Deelnemers kunnen kiezen uit routes van 35, 50 of 65 kilometer. Deze lopen door de gemeenten Boxtel en Meierijstad en doorkruisen onder meer de Vlagheide en de Vresselse bossen. De organisatie verwacht zo'n zeshonderd deelnemers als het weer goed is. De toertocht begint en eindigt bij café 't Groene Woud aan de Kasterensestraat 23 in Liempde. Inschrijven en starten is mogelijk tussen 08.30 en 10.00 uur. Bij de finish is er gelegenheid om de fietsen af te spuiten.

De eerste renners finishen naar verwachting rond 10.00 uur. Om 13.00 uur zal het grootste deel van de deelnemers de tocht hebben voltooid. Inschrijfkosten bedragen drie euro voor leden van de Nederlandse Toerfiets Unie en vier euro voor niet-leden. Het parcours wordt voorzien van pijlen en heeft twee pauzeplaatsen waar een hapje en een drankje te nuttigen is.


Loterij Lennisheuvel

Tijdens het gouden jubileumfeest van stichting Rond Kerk en Orion afgelopen weekeinde is een loterij gehouden door de handwerkgroep van de Katholieke Bond van Ouderen (KBO). Het winnend lotnummer is blauw 535. De bezitter van dit lot kan zijn of haar prijs ophalen bij Anny Swinkels, Molenstraat 22 in Boxtel, telefoonnummer (0411) 67 21 64.

Biljarten Liempde

Dit jaar wordt na ruim dertig jaar weer een Liempdse recreatieve biljartcompetitie opgezet. Als er voldoende deelnemers zijn, gaat die zaterdag 8 oktober van start. De wedstrijden worden gespeeld op maandagavond in D'n Durpsherberg en op dinsdagavond in café 't Huukske. Inschrijven kan in die kroegen tot en met zaterdag 25 september. Deelname kost 10 euro.