Afbeelding
Foto: LOV

OMNIVERENIGING SPORT IN PIUS X

Seniorengym, volleybal én badminton bij LOV

De Liempdse Omni Vereniging (LOV) is de belangrijkste gebruiker van de plaatselijke sporthal Pius X. Elke maandagochtend vinden er gymlessen voor 50-plussers plaats, op dinsdagavond wordt badminton gespeeld en op donderdag zowel badminton als volleybal. Er is nog plek voor nieuwe leden.

De bewegingslessen voor senioren vinden plaats in twee verschillende groepen van circa twintig mensen; de ene start om 09.00 uur, de andere een uur later. Dinsdag wordt tussen 20.00 en 22.00 uur op vijf velden gebadmintond. Op donderdag wordt de sporthal tussen 20.30 en 22.00 uur in tweeën gesplitst om zowel te volleyballen als te badmintonnen.

Deze week wordt huis aan huis in Liempde, Lennisheuvel en Boxtel-Oost een flyer verspreid waarmee de diverse sportmogelijkheden van de LOV onder de aandacht worden gebracht. ,,Momenteel hebben we zo'n honderd leden, waarvan vijftien mensen uit Boxtel. We kunnen nog tot circa 120 groeien, dus wie wil is welkom mee te komen doen", meldde voorzitter Toon Voets vorige week in deze krant. Met uitzondering van de seniorengymlessen geldt er geen minimumleeftijd.

Mensen die met seniorengym of volleybal mee willen doen, kunnen bellen naar Toon Voets, telefoonnummer (0411) 63 20 67. Wie aan wil sluiten bij de badmintonners, belt naar LOV-secretaris Wim Tiellemans, telefoonnummer 06-83 55 75 38. E-mailen kan ook: lovliempde@msn.com.

FOTO BOVEN: Volleybal is een van de disciplines die bij LOV uitgeoefend kan worden. (Foto: LOV, 2008).

EVENEMENT IN TEKEN VAN RTL-TV

Finaleweekend toernooi Merletten is in aantocht

Het finaleweekend van het jaarlijkse open toernooi van tennisvereniging LTV De Merletten staat voor de deur. Zondag 26 augustus wordt in sportpark Molenwijk in verschillende categorieën duidelijk wie met de prijzen naar huis gaan.

Morgen, vrijdag 24 augustus is er een cocktailavond met hapjes, verzorgd door brasserie Cis. Dan staan veel kwart- en halve finales op het programma in de hoge categorieën. Zaterdag worden de resterende halve-finalepartijen gespeeld, waarna op zondag wordt afgesloten met de finales. Zowel zaterdag en zondag gaan de tennisduels om 09.30 uur van start. Tijdens de hele toernooiweek staat het thema RTL-TV De Merletten centraal. Dagelijks wordt verslag gedaan van het evenement in de vorm van het toernooikrantje en een video-editie van Studio Merletten, te bekijken via www.ltvdemerletten.nl.

FOTO BOVEN: Pepijn van Hal (links) en Jeroen Michels in actie tijdens het open toernooi van LTV De Merletten.


Bridge

Bridgeclub Boxtel

Uitslag dinsdag 21 augustus 2018

Hans Jolie/Francie Geurts        61.81

J. v. Oosterhout/M. Soederhuizen        61.25

Nico v.d. Poel/Jaap de Wolf        58.68

Bridgeclub De Rots

Uitslagen woensdag 15 augustus

A-LIJN

Gisela Voltmann/Marianne v. Elk        58.85

Klaas Betten/Douwe Landman        57.81

Truus & Henk IJsseldijk        54.68

Bridgeclub Rembrandt

Uitslag dinsdag 21 augustus

A-LIJN

Nellie v.d. Meerakker/Riet v.d. Heijden        56.25

Berdine v.d. Hout/Gerrie v. Rooy        55.21

Jeanne v.d. Biggelaar/Henk Goes        54.69

B-LIJN

Frans Daniëls/Cees v.d. Velden        68.33

Lies Siemons/Henk v. Laatum        68.06

Jeanne Claassen/Erik Jansen        54.17

Bridgeclub Liempde

Uitslagen donderdag 16 augustus

A-LIJN

Marly Nieman/Rene v. Heeswijk        66.50
Jose & Henk v.d. Steen        65.42
Ans & Peter Wagenaar        61.25

B-LIJN

Petra v. Gemert/Zus Kusters        62.02
M. v. Overbeek/C. v. Heeswijk        58.57
Corrie & Toon v. Gestel        57.95

Uitslagen Klumpkesdrive 18 augustus

Ine de Vrught/Hans Eliëns        67.73

Saskia Panis/Hans Veenstra        67.28

Eveline Preso/Jet Rutten        65.16

Van de Kamp wint regiomix JBV De Walnoot

JEU DE BOULES

Albert van de Kamp heeft maandag het open mixtoernooi van jeu-de-boulesvereniging De Walnoot gewonnen. Tien deelnemers wisten hun drie partijen te winnen, waardoor de acht prijswinnaars qua puntenaantal niet ver uiteen lagen.

De winnaar sprokkelde 23 punten bij elkaar. Van de Kamp werd op de voet gevolgd door Ad Pennings die 21 punten behaalde. Op de derde trede van het erepodium stond Ad Voermans, die in totaal zestien punten wist te scoren. De top vijf werd gecompleteerd door Hans van der Aa (16 punten) en Leo Bekers (15 punten).

Het jeu-de-boulestoernooi werd met ruim veertig deelnemers gespeeld op de buitenbanen van JBV De Walnoot aan de Selissenwal 25. Daar wordt het toernooi iedere maandag vanaf 13.00 uur gehouden. Meer informatie is te vinden op www.jbvdewalnoot.nl.


Tijdrit wielrennen

De Vughtse IJsclub (VIJC) houdt zaterdag 22 september haar 22e tijdrit voor wielerploegen waaraan iedereen op verschillende niveaus (pupillen- en seniorencombinaties) kan deelnemen. Er wordt gereden in drie- of viertallen. Aanmelden voor de tijdrit kan tot vrijdag 14 september via e-mail: tijdrit@live.com.

Afbeelding