JEUGD STRIJDT OM DISTRICTSTITEL ZUID I

RKSV Boxtel gastheer van talententoernooi

Op de velden van RKSV Boxtel in sportpark Munsel worden zondag 26 augustus de districtskampioenschappen van het Voetbal Talenten Toernooi (VTT) gehouden. Veertig teams, met jongens die in leeftijd variëren van 8 tot en met 11 jaar, komen in actie. Ze strijden om een ticket dat recht geeft op deelname aan de Nederlandse titelstrijd.

In sportpark Munsel worden in totaal elf wedstrijdveldjes ingericht. De teams met 8-, 9- en 10-jarigen bestaan uit zes spelers, de 11-jarigen spelen acht tegen acht. De deelnemende clubs maken allemaal deel uit van voetbaldistrict Zuid I van de KNVB.

Om 10.00 uur is de openingsceremonie waarbij het Wilhelmus klinkt en de teams worden voorgesteld. Een halfuur later starten de voetbalduels.

Het Voetbal Talenten Toernooi wordt voor het vijftiende jaar op rij gehouden.


SEIZOENSSTART IN SPORTZAAL VOETBOOG

Stijve Spierentoernooi voor tafeltennissers Taverbo-Sabo

Na een korte zomerstop staat ook bij tafeltennisvereniging Taverbo-Sabo het nieuwe seizoen voor de deur. Traditiegetrouw wordt dit voorafgegaan door het Stijve Spierentoernooi. Dat vindt morgen, vrijdag 24 augustus vanaf 19.00 uur plaats in de eigen sportzaal aan de Voetboog.

Vanaf maandag 27 augustus is de zaal weer als vanouds geopend en zullen ook de reguliere trainingen hervat worden. ,,Taverbo-Sabo is een gezellige en bruisende vereniging. Belangstellenden zijn welkom om eens binnen te lopen en een aantal keren vrijblijvend mee te spelen", meldde woordvoerster Annelieke de Rooij deze week.

JONG EN OUD

Er zijn mogelijkheden voor zowel recreanten (vrij spelen op woensdagochtend en donderdagavond) als wedstrijdspelers (NTTB-competitie in het weekend of interne competitie op maandagavond). Tafeltennis kan door jong én oud worden gespeeld. Gedurende het jaar worden er allerlei activiteiten en toernooien georganiseerd.

Kijk voor meer informatie op www.taverbo.nl of neem contact op met Hans van der Aa, telefoonnummer (0411) 68 41 80.

Gemonde

Bridgecursus Gemonde

Bridgecursus Gemonde wil een cursus geven voor beginnende spelers. Bij voldoende deelname wordt deze gehouden op dinsdagmiddag. De cursus bestaat uit twee keer twaalf lessen en kost 70 euro per deel, exclusief lesboek. Daarna kunnen deelnemers hun vaardigheden vrijblijvend in de praktijk brengen bij bridgeclub Gemonde, die elke dinsdag in zaal Kloosterzicht speelt. Meer informatie via telefoonnummer 06-30 15 87 83.