Op de Mijlstraat in Boxtel brandde een auto volledig uit. (Foto: Sander van Gils).
Op de Mijlstraat in Boxtel brandde een auto volledig uit. (Foto: Sander van Gils). Foto: Sander van Gils

TRAUMAHELIKOPTER LANDT IN BOXTEL-OOST NA ONGEVAL

Auto brandt volledig uit in Mijlstraat

Een automobilist die vrijdagavond rond halftien in de Mijlstraat in Boxtel reed, schrok zich een hoedje. Toen hij merkte dat zijn voertuig in brand vloog, parkeerde hij snel en wist veilig aan de vlammen te ontkomen.

De gealarmeerde brandweer kon niet verhinderen dat de auto, die ter hoogte van ITB op bedrijventerrein Ladonk tot stilstand kwam, volledig verloren ging. Het wrak lekte benzine die ook vlam vatte en werd geblust. De oorzaak van de autobrand is onbekend.

ONGEVAL ESSCHEBAAN

Tijdens de werkzaamheden in de Mijlstraat werden de hulpdiensten opgetrommeld voor een auto die op de Esschebaan, ook in Boxtel, over de kop vloog.

De bestuurder, een 44-jarige man uit Haaren, verloor de controle over zijn stuur. Zijn voertuig belandde in een droge sloot.

Op het moment dat de hulpdiensten arriveerden, had hij de plek des onheils verlaten, maar tweehonderd meter verderop werd de man door de politie aangehouden. ,,Hij liep met verwondingen aan zijn hoofd op het fietspad en is naar het ziekenhuis gebracht. Daar is bloed afgenomen om te kijken of de man onder invloed achter het stuur zat. Na verhoor is hij heengezonden", meldt woordvoerster Els Reijnders van de politie.

HOBBENDONKSEWEG

Bij een ongeval in Boxtel is dinsdagavond een 18-jarige scooterrijder uit Liempde zwaargewond geraakt. Het slachtoffer werd omstreeks 19.10 uur op

112 nieuws

de Hobbendonkseweg geschept door een auto die werd bestuurd door een 19-jarige Boxtelaar. Een ambulance heeft de Liempdenaar met spoed overgebracht naar een ziekenhuis. Ook de traumahelikopter kwam ter plaatse. Over het oorzaak van het ongeval is niets bekend. De afdeling verkeersongevallenanalyse van de politie verricht onderzoek naar de toedracht.

FOTO ONDER: Door onbekende oorzaak brandde een personenauto vrijdagavond volledig uit aan de Mijlstraat op bedrijventerrein Ladonk. De oorzaak van de autobrand is onbekend. (Foto: Sander van Gils).