Luc Broos (Centrummanagement), wethouder Eric van den Broek en centrummanager Berry Dankers poseren in de opvallende groene T-shirts.
Luc Broos (Centrummanagement), wethouder Eric van den Broek en centrummanager Berry Dankers poseren in de opvallende groene T-shirts. Foto:

EXTRA ACTIES OM INWONERS NAAR CENTRUM TE LOKKEN

Positieve draai geven aan herinrichting

ANNELIEKE VAN DER LINDEN

,,De herinrichting van de Markt zal altijd overlast met zich meebrengen. Het is mooi om te zien dat de ondernemers en stichting Centrummanagement er een positieve schwung aan geven", zei Eric van den Broek dinsdagmiddag. Kort daarvoor overhandigden centrummanager Berry Dankers en voorzitter Luc Broos van stichting Centrummanagement hem het opvallende T-shirt dat voor promotiedoeleinden gebruikt gaat worden. En dat is niet de enige actie...

Vanwege de herinrichting van de Markt, die na de kermis van start gaat, verhuist de weekmarkt tijdelijk naar de Hendrik Verheeslaan. Vanaf vrijdag 21 december staan de kramen weer op het gereconstrueerde marktplein. ,,Ondanks onze teleurstelling dat Breukelsplein niet gekozen is als plek voor de tijdelijke weekmarkt, willen we het beste maken van de komende vrijdagen", legt Dankers uit.

KOPJE CENTRUM

De centrummanager is dan ook wekelijks in de Hendrik Verheeslaan te vinden om vragen te beantwoorden van inwoners én speciale tegoedbonnen uit te delen: Kopje Centrum. Daarmee kunnen mensen op vrijdag tot 16.00 uur een gratis kop koffie of thee krijgen bij een aantal horecazaken in het centrum: Kwalitaria Strik, Brownies & Downies, Meneer van Dommelen, Hema, Deegeluk, Hart van Boxtel, D'n Hendrik en Le Temps Perdu.

Via Brabants Centrum worden de komende weken acties van centrumwinkeliers gecommuniceerd. Daarnaast komen er ook speciale doeken die op bouwhekken rondom de Markt bevestigd worden, meldt Broos. ,,Daarop willen we ook aanbiedingen en leuke acties vermelden." Dankers benadrukt dat de winkels en horecazaken te allen tijde bereikbaar blijven voor fietsers en voetgangers. Kijk voor meer informatie op www.genietvanhetcentrum.nl.

FOTO BOVEN: Voorzitter Luc Broos van stichting Centrummanagement, wethouder Eric van den Broek en centrummanager Berry Dankers poseren in groene T-shirts. Die zijn de komende weken vaker te zien en maken deel uit van acties van de centrumondernemers.