Afbeelding
Foto: Winkelcentrum Oosterhof

SPECIALE AANDACHT VOOR ALFA ROMEO

Veel 'newtimers' bij automuseum Classic Park

Automuseum Classic Park aan de Koppenhoefstraat 14 in Boxtel staat zondag 19 augustus vol met newtimers en youngclassic-auto's. Er is deze dag speciale aandacht voor Alfa Romeo's met een V6 Busso-motor. Het museum is tijdens het festival open van 10.00 tot 16.00 uur.

Bezoekers kunnen zich vergapen aan allerlei auto's die jonger zijn dan vijftien jaar en die alle kenmerken hebben om een klassieker te worden. Ook is het mogelijk om met de vierwielers op de foto te gaan. Daarnaast zijn er diverse stands waar onderdelen en automobilia te koop zijn. Voor de jongste bezoekers is er een springkussen, waarop zij zich kunnen vermaken.

Kaarten voor het newtimer en youngclassic festival kosten 8,50 euro via de website www.classicpark.nl of 9,50 euro aan de poort. Kinderen van 5 tot en met 12 jaar betalen 5 euro online en 7 euro op de dag zelf.


Winery & Herbs

Bij wijnboerderij Winery & Herbs aan de Boxtelseweg in Schijndel is de camping weer geopend. Mensen kunnen een van de 25 plaatsen reserveren. Kampeerders zijn vrij om ook door de tuin te wandelen en kunnen eventueel helpen in de wijngaard en kruidentuin. Winery & Herbs doet tevens dienst als één van de acht bezoekerscentra van Het Groene Woud, waar informatie is te vinden over dit landschap. Info: www.wineryandherbs.nl.


Prijzenexplosie in Oosterhof

De ondernemers in het winkelcentrum Oosterhof hebben vorige week weer de maandelijkse trekking verricht van de Prijzenexplosie. Marian van Tongeren nam de hoofdprijs in ontvangst: een smart-tv.

De overige negen winnaars ontvingen waardebonnen die zijn te besteden bij de diverse winkels in Oosterhof: families Blommers, Copal, Van Hooydonk, Maas, Van Oyen, Pennings, Poirters, Verhoeven en Vorstenbosch.

Om mee te dingen naar de prijzen deponeren klanten hun kassabon, voorzien van naam, adres en telefoonnummer, in een van de tonnen die in het winkelcentrum staan opgesteld. (Foto: Oosterhof).