Afbeelding
Foto:

JORIS GEERTS VRIJWILLIGER VAN HET JAAR

Sint-Michielsgestel zet
kampioenen in zonnetje

Sportkampioenen uit de gemeente Sint-Michielsgestel waren gistermiddag welkom op het jaarlijkse kampioenenfeest. Daar werden ze uitgebreid gehuldigd door burgemeester Jan Pommer en wethouder Lianne van der Aa. Joris Geerts uit Gemonde werd uitgeroepen tot jonge vrijwilliger van het jaar.

Twee sporters uit Gemonde werden in ontmoetingsplaats De Litserborg in Den Dungen in het zonnetje gezet: amazone Marleen Spoormakers en karttalent Max van Hout. Daarnaast stond het gemeentebestuur stil bij prestaties van Amy en Kevin Rutjes (turnen), Gerard van der Steen (libre, biljarten), Piet van Esch (ondernemer van het jaar), de mannenploeg van hockeyclub De Dommel, Helma Kling en Henk Berends (hondensport), LiFe Dance (moderne dans, verschillende disciplines), Nick van Doorn, Ilvy en Floor Schippers (paardensport), Tim Goossens en Lissi van Schijndel (BMX fietscross), Brenda Frunt (trampoline springen) en Esmee Komen (turnen).

Joris Geerts uit Gemonde ging met de titel jonge vrijwilliger van het jaar naar huis. Hij is al sinds jonge leeftijd AED-vrijwilliger en sloot zich op elfjarige leeftijd aan bij jeugdbrandweer Vught. Momenteel is Joris het jongste lid van het korps in Sint-Michielsgestel. Verder is hij actief bij de KinderVakantieWeken in Schijndel en Vught en is hij lid en vrijwilliger bij het gilde Sint-Joris en Sint-Catharina in Gemonde. (Foto's: gemeente Sint-Michielsgestel).

Afbeelding