SPPiLL zoekt extra koks voor grootste tapasdiner

Stichting Promotie Projecten in Leefbaar Liempde (SPPiLL) zoekt koks voor het 'grootste tapasdiner van Het Groene Woud': Proef Lokaal Liempde. Zondag 23 september wordt evenemententerrein D'n Tip omgetoverd tot een culinair centrum en daarvoor kunnen zowel professionele als hobbykoks zich aanmelden bij SPPiLL.

Met meer dan 1.500 bezoekers was Proef Lokaal Liempde vorig jaar een geslaagd evenement. Liefst tien hobbykoks en even zoveel professionals bereidden smaakvolle gerechten met ingrediƫnten uit de streek. Ook dit jaar staat de culinaire activiteit op de planning en is er ruimte voor een beperkt aantal extra koks.

Naast de verschillende kraampjes zullen er net als vorig jaar optredens zijn van diverse muzikanten. Bovendien worden ook activiteiten voor kinderen georganiseerd. SPPiLL organiseert het evenement met hofkapel De Kromploegers uit Liempde. Koks die mee willen doen aan Proef Lokaal Liempde kunnen zich tot uiterlijk zaterdag 30 juni aanmelden bij SPPiLL via proeflokaalliempde@gmail.com of telefoonnummer 06-47 01 88 79, onder vermelding van het gerecht dat ze zouden willen maken.

Liempde

Verhalende kroegentocht

De gidsen van de Stichting Promotie Projecten in Leefbaar Liempde (SPPiLL) nemen mensen zondag 17 juni mee op een 'verhalende kroegentocht': een wandelexcursie langs de plekken waar vroeger de Liempdse cafeetjes zaten. De tocht start om 10.00 uur vanaf bezoekerscentrum D'n Liempdsen Herd aan de Barrierweg en is rond 12.00 uur afgelopen. Deelname kost 5 euro per persoon, inclusief een kop koffie of thee na afloop.