Tafeltennisster wordt derde bij jeugdmeerkamp

Sanne van der Schoot van de Boxtelse tafeltennisvereniging Taverbo-Sabo heeft dit weekend beslag gelegd op de bronzen plak tijdens de Nationale Jeugd Meerkampen. Zij kwam uit bij de meisjes welpen tot en met 11 jaar.

Het tweedaags toernooi, waarbij de top twaalf van elke leeftijdsklasse in een twaalfkamp tegen elkaar speelt, vond plaats in het Limburgse Panningen.

Sanne plaatste zich eerder dit jaar via de voorrondes voor deze wedstrijden. De jonge tafeltennisster zette een goede prestatie neer door acht van haar elf wedstrijden te winnen en daarmee een derde plaats te eindigen.

Waar Sanne in eerdere toernooien hoge pieken had, kende ze ook diepe dalen. In deze top twaalf wist ze een stabiel niveau te behouden en het eindresultaat laat zien waar ze dan toe in staat is.

Door deze derde plaats behoudt Sanne haar A-licentie. Dit betekent dat ze in het nieuwe seizoen in een hogere leeftijdsklasse op het hoogste nationale jeugdniveau blijft uitkomen.

FOTO ONDER: Sanne van der Schoot is trots op haar resultaat tijdens de jeugdmeerkamp in Panningen. (Foto: Taverbo-Sabo).

Regiomix De Walnoot

Jo Hanegraaf won maandag de wekelijkse regiomix van jeu-de-boulesvereniging De Walnoot. Op de buitenbanen van de club aan de Selissenwal 25 in Boxtel, bleef hij met 25 punten de overige 45 deelnemers voor. Vlak achter hem deelden Michel Luijten en Jo van der Heijden de tweede/derde plaats met 24 punten. Op plek vier eindigde André Teurlings met een totaal van 22 punten. De regiomix van De Walnoot vindt iedere maandagmiddag plaats vanaf 13.00 uur. Wie interesse heeft om mee te spelen of een kijkje te komen nemen is welkom. Meer informatie over de vereniging is te vinden via www.jbvdewalnoot.nl