Afbeelding
Foto: Peter de Koning

GEZELLIGE DRUKTE TIJDENS ZONNIGE FAIR DE LANGSPIER

Goed toeven op Boxtelse Ibiza-strand

Live muziek, liefst 44 standhouders, een gevarieerd aanbod van koopwaar en dat alles onder een stralend zonnetje aan het strand van recreatiepark De Langspier. Bij Ibiza Fair 2018 was het zondagmiddag gezellig druk.

Op verzoek van uitbater John Brusselers werd deze zomerse markt georganiseerd door Natasja Willems van kledingwinkel Natasja Fashion. ,,Dit is de eerste keer dat ik zoiets organiseer; wat komt hier veel bij kijken zeg. Eerlijk gezegd heb ik afgelopen nacht niet veel geslapen", geeft ze ruiterlijk toe. ,,Tien standhouders haakten op het laatste moment af en dat is natuurlijk jammer", aldus de ondernemer.

Op zondagochtend werd door de organisatie nog even te voet een pony uit Esch opgehaald zodat de jeugdige bezoekers getrakteerd konden worden op een gratis ritje. ,,Het is mooi opgezet en er zijn meer kramen dan ik verwacht had", vindt bezoeker Christian van Zogchel.

Op het terras van het paviljoen draaide deejay Miss Tonica eigentijdse muziek voor zowel de badgasten als bezoekers van de markt. Onder een boom op het grasveld begeleidde singer-songwriter Dennis Wels zijn pupil Kim van Casteren op gitaar. Ondanks enige kritiek over de entreeprijs (4,50 euro) en de schaarse zitplekken op het terras, was het zondagmiddag goed toeven aan de stranden van het Boxtelse Ibiza.

FOTO ONDER: Ibiza, bakermat van de hippiecultuur in de jaren zestig, was voor een middag te beleven op De Lansgspier. Tientallen ondernemers verkochten hun waar. (Foto: Peter de Koning).