Van de Zande dingt mee naar prijs van Bovag

Autoservice Van de Zande uit Esch is genomineerd voor de prijs van 'onafhankelijk autobedrijf van het jaar' van brancheorganisatie Bovag. ,,Een betere bevestiging voor het hele team is er niet", jubelt Frans van de Zande. ,,We hadden het niet verwacht", vult Rianne van der Aa met gepaste trots aan.

Bij de Bovag zijn circa 3.300 autobedrijven, verspreid over Nederland, aangesloten die niet afhankelijk zijn van een automerk. Zo ook Autoservice Van de Zande. Voor het jaar 2018-2019 is het Essche bedrijf met negen andere leden doorgedrongen tot de halve finale van de prijs van Bovag. Van de Zande: ,,Binnenkort hopen we natuurlijk ook te horen dat ons bedrijf in de finale staat. Nu genieten we in elk geval met volle teugen van deze notering."

Begin augustus is bekend of Van der Zande is doorgedrongen tot de finale. De uitslag daarvan is op 9 oktober.


Inschrijving gaat van start voor kofferbaksale Esch

De jaarlijkse kofferbaksale van carnavalsvereniging 't Bacchuscorps uit Esch wordt zondag 9 september gehouden. Ieder jaar doen circa honderd verkopers mee en komen zo'n duizend bezoekers af op de activiteit.

Deelnemers verkopen hun waren letterlijk vanuit de kofferbak op een perceel aan de Haarenseweg 32 in Esch. De activiteit duurt 9 september van 09.00 tot 15.00 uur. Meedoen kost 10 euro voor een personenauto, 12,50 euro voor een caddy, minibus of suv en 17,50 euro voor een bestelbus. Voor enkel- en dubbelassige aanhangers wordt respectievelijk 5 en 7,50 euro extra gevraagd. Meer informatie hierover is verkrijgbaar via e-mail: siermetaaltimmermans@zonnet.nl of dagelijks tussen 18.00 en 21.00 uur via telefoonnummer 06-20 95 28 48.