Vijf tegen vijf toernooi
bij ODC trekt 69 teams

Hoewel het vijf tegen vijf toernooi dat ODC jaarlijks organiseert met name bedoeld is om het seizoen gezellig af te sluiten, stond er zaterdag wél iets op het spel. De winnaar van het toernooi mag namelijk deelnemen aan de landelijke finale van vijf tegen vijf-toernooien...

Daags voor het toernooi vond een biercantus plaats onder leiding van de Biercantus Band. Bekende meezingers werden luidkeels meegezongen. Een dag later stonden de voetbalduels op het programma. In een ontspannen sfeer werd gestreden om de felbegeerde titel.

Liefst 69 teams namen deel aan het evenement in sportpark Wagenaars. Na de finales en aansluitend de prijsuitreiking was het tijd voor een feestavond met deejay Showcees en De Buren van de Brandweer. De uitslagen in de verschillende categorieën staan hieronder vermeld.

Uitslagen vijf tegen vijf toernooi:

Mannen: 1. Autodemontage Van Lievenoogen; 2. Team Maas; 3. P.G.B. Teamwork. Sportiviteitsprijs: Ji-Sung Park de Bus. Vrouwen: 1. Barcarona; 2. Altijd Twiddes; 3. De Piertjes. Sportiviteitsprijs: FC. Unicorn.

FOTO ONDER: Keeper Maikel Hesp kon niet voorkomen dat Sjoerd van Lokven scoorde in de finale van het vijf tegen vijf toernooi dat ODC zaterdag organiseerde. Team Autodemontage Van Lievenoogen won de eindstrijd. (Foto: Hans Verberk).