Afbeelding
Foto: Marc Schoenmakers

Leerlingen van Sint-Petrusschool winnen BankBattle

De leerlingen uit groep 8 van basisschool Sint-Petrus in Boxtel werden vorige week verrast door Rabobank Hart van de Meierij. Zij kregen een smakelijke slagroomtaart en mogen deelnemen aan de Jungle Survival in Berlicum. Dit alles omdat zij de winnaar zijn van de BankBattle 2018.

Woensdag 16 mei gingen ruim zeshonderd achtstegroepers van basisscholen uit de gemeenten Boxtel, Sint-Michielsgestel, Schijndel en Sint-Oedenrode met elkaar de strijd aan tijdens de BankBattle. Dit is een klassikale kennisquiz via internet. De vragen hebben onder andere te maken met schoolvakken, internet, radio, techniek en muziek. De juiste antwoorden vormden een geheime code. Hiermee kon de kluis gekraakt worden en ging de eindopdracht van start. De klas die de finale het snelst uitvoerde, won de wedstrijd. De leerlingen van de Sint-Petrusschool hadden een geduchte tegenstander: het verschil met de eindtijd van basisschool De Kring uit Schijndel was minder dan een halve minuut.

FOTO ONDER: Met de battle stimuleert de bank onderlinge samenwerking en talentontwikkeling. En er valt iets mee te winnen natuurlijk. (Foto: Rabobank).


Afbeelding