Afbeelding
Foto: Mirande Franken

LAKKEN MET LIEMPDSE PODOTHERAPEUTE TIJDENS MUNTJESWEEK

Roze en paarse nagels voor Jeugdvakantieweek

PÅL JANSEN

Jeugdvakantieweek Liempde bestaat tien jaar en zoveel mogelijk Liempdse nagels moeten in aanloop daar naartoe een keer gelakt zijn. Het liefst roze of paars; de kleuren van het jaarlijkse evenement. Podotherapeute Annemiek Daas houdt daarvoor een actie tijdens de Week van het Muntje, dat van zaterdag 16 juni tot en met zondag 24 juni plaatsvindt.

Het kon niet anders dan dat Annemiek als ondernemer een actie op touw zette voor de Jeugdvakantieweek (JVW) tijdens de Week van het Muntje. ,,Dit is het eerste jaar dat ik in het bestuur zit. Sinds kort heeft mijn praktijk er een pedicure bij, dus was het ook het moment om dat onder de aandacht te brengen", vertelt de Liempdse. ,,Maar het moet uiteindelijk om de Jeugdvakantieweek draaien."

Als zorgverlener reclame maken, blijft namelijk altijd een beetje ongemakkelijk, vindt Annemieke. ,,Commercieel zijn was vanuit de cultuur in onze branche vroeger not done, maar dat is inmiddels aan het veranderen."

GOED DOEL

Op deze manier onder de aandacht komen, is dan weer voor een goed doel, weet Daas. Voor vijf Op Liemt Gemunt-muntjes krijgen mensen vijf euro korting op een nagellakbehandeling. ,,Die muntjes gaan naar de Jeugdvakantieweek."

Deelnemers wordt gevraagd om een afspraak in te plannen via telefoonnummer (0411) 63 36 36 of info@daaspodotherapie.nl. Dat kan tot aan de Jeugdvakantieweek die dinsdag 14 augustus begint.

Voorzitter Mieke Beerens van JVW is blij met de nagellakactie: ,,Hartstikke leuk dat we ook iets voor Op Liemt Gemunt kunnen doen." De afgelopen tien dagen hebben 250 kinderen zich aangemeld voor de Jeugdvakantieweek. Een uitstekende score, vertelt Mieke: ,,Maar er is nog ruimte." Aanmelden kan via de website: www.jvwliempde.nl.

FOTO ONDER: Tijdens de Week van het Muntje kunnen kinderen, maar ook volwassenen hun nagels lakken bij Daas Podotherapie voor de Jeugdvakantieweek. (Foto: Mirande Franken).