Afbeelding
Foto: Gerard Schalkx

BOXTELS OPTREDEN IN OIRSCHOTS THEATER

Musical F-Act gaat de regio in met Hairspray

Nadat de cast van de musicalschool F-Act de productie Hairspray in Boxtel op de planken bracht, doet zij dat komend weekeinde in Oirschot. Van vrijdag 8 tot en met zondag 10 juni is het stuk vier keer te zien in het theater De Enck. De voorstellingen zijn morgen om 20.00 uur, zaterdag om 14.00 en 20.00 uur en zondag om 14.00 uur. Kaartjes kosten 15 euro en zijn te koop via www.musicalfact.com/hairspray-boxtel.

Hairspray Junior vertelt het verhaal van de wat opvallende verschijning Tracy Turnblad die in haar eentje een ware revolutie weet te veroorzaken in het suffige Amerikaanse stadje Baltimore. Tracy, een dik meisje met een enorm kapsel en een warm hart, heeft maar één passie: dansen. Het lukt haar door te dringen tot een dansprogramma van de lokale tv-omroep. Waardoor ze een beroemdheid wordt in het stadje en bovendien oog in oog komt te staan met de superknappe Link Larkin.

FEELGOOD

De feelgood-musical laat de tijd herleven van glitterjurken en suikerspinkapsels en is gebaseerd op de gelijknamige muziekfilm met John Travolta en Michelle

Boxtel

Verzamelaarsbeurs

De Vereniging Boxtelse Verzamelaars (VBV) houdt zondag 10 juni van 10.00 tot 13.00 uur haar maandelijkse ruilbeurs in gemeenschapshuis De Walnoot aan de Regionahof. Het thema is ansichtkaarten van oud-Boxtel. Daarnaast kunnen tal van andere voorwerpen uitgewisseld worden: van theezakjes tot telefoonkaarten. Kinderen mogen gratis binnen, volwassenen betalen één euro entree.

Pfeiffer in de hoofdrol. De theaterversie is wereldwijde hit, aldus Vincent Renes, de directeur van Musical F-Act.

In Podium Boxtel werd twee weken geleden een drukbezochte sneak preview vertoond van de voorstelling.

FOTO ONDER: De jonge acteurs en zangers van musicalschool F-Act brachten al een sneak preview van de voorstelling Hairspray op de planken in Podium Boxtel. Komend weekeinde treden de talenten op in theater De Enck in Oirschot. (Foto: Gerard Schalkx).