Afbeelding
Foto:

NOMINEREN IS MOGELIJK TOT EN MET 3 JUNI

Boxtelse Ondernemers Trofee: stemronde gaat bijna van start

Wie worden de opvolgers van Magic FX en Mr. & Mrs. Filipe als winnaars van de Boxtelse Ondernemers Trofee? Dit wordt pas op 8 november bekend. Tot de prijsuitreiking is er echter nog genoeg te beleven. Te beginnen met de stemronde...

In april maakte JCI Dommelland, die de organisatie van de BOT op zich neemt, bekend dat de BOT 2018 het thema 'Fast Forward' draagt. Kandidaat-bedrijven kunnen sindsdien genomineerd worden voor de prijs in de categorieën Business 2 Business of Business 2 Consumer. Dat heeft tot op heden zeventien definitieve nominaties opgeleverd, meldt Marleen van Ooijen van JCI. Het gaat om Repair4Less, Dutch Hardware Trading, Elan Bikes Support, DA Drogist Van den Biggelaar, Drogisterij Bewust Beter, Deegeluk, Sanders Machinebouw, Natasja Fashion, Nic&Mic, Bloemenshop Janneke, Holland Recycling, Mondzorg Boxtel, Proef! Culinair, Kings Code, Freenergics, Jesse van de Sande Interieurs en Dreamz Mode.

Dit hoeft nog niet de definitieve samenstelling te zijn; bedrijven kunnen nog tot en met zondag 3 juni voorgedragen worden. Dat is mogelijk via het aanmeldformulier dat te vinden is op de website www.bot2018.nl. In Brabants Centrum van donderdag 7 juni worden alle genomineerde bedrijven uitgebreid voorgesteld.

Nadat het rijtje van genomineerden definitief is, begint op woensdag 11 juni de stemronde. Mensen kunnen via eerdergenoemde website tot en met 24 juni hun stem uitbrengen op de onderneming naar keuze. Nieuw is dat JCI de genomineerde ondernemers óók een stem geeft. Elk van hen mag zes punten verdelen onder concurrenten. Daarbij mogen ze niet op zichzelf stemmen. Donderdag 28 juni vindt in restaurant Molenwijk een Zomerse Ondernemers Netwerkborrel plaats. Dan worden ook de finalisten (drie per categorie) bekendgemaakt. Vervolgens neemt

de jury het over. Door middel van onder meer bedrijfsbezoeken beslissen zij wie uiteindelijk met de BOT naar huis gaat.

DREAM4KIDS

Aan de ondernemerstrofee is altijd een goed doel verbonden. De opbrengst gaat dit jaar naar stichting Dream4Kids, die droomdagen organiseert voor kinderen van 6 tot 12 jaar met een jeugdtrauma. Dream4Kids geeft kinderen door middel van een positieve ervaring een nieuwe start voor de toekomst.

FOTO BOVEN: JCI verraste verschillende genomineerde bedrijven van de Boxtelse Ondernemers Trofee deze week al met een schildje, onder wie Janneke Dankers van Bloemenshop Dankers. Nomineren van bedrijven is mogelijk tot en met 3 juni. (Foto: JCI).