G2G oppermachtig in kampioensduel

Het duel om het kampioenschap kon niet beter beginnen. Al na tien minuten vond het tweede team van de afdeling G-voetbal bij ODC het net na een goede solo: 0-1. Het ijs in het duel met Viola/Gilze leek hiermee gebroken. Uit enkele fraaie combinaties van de Boxtelse ploeg werd de voorsprong uitgebouwd tot 0-4. Op slag van rust scoorden de tricolores vanuit een corner. Via een verdediger belandde de bal achter de doelman: 0-5. Na de pauze pasten de Boxtelse voetballers het tempo vanwege de hoge temperaturen iets aan, maar ze bleven goed combineren. Dat uitte zich in twee doelpunten: 0-7. Viola/Gilze was - zelfs met twee spelers meer - machteloos, maar gaf de moed niet op. Ook de thuisploeg kreeg enkele kansen en uiteindelijk werd de nul van het scorebord gehaald. In de slotfase van de wedstrijd kreeg de keepster van ODC een publiekswissel en ging de ploeg met een leeg doel verder. De Boxtelse spelers profiteerden van de vermoeidheid van Viola/Gilze en brachten de eindstand op 1-9. (Foto: Linda van de Wiel).