Afbeelding
Foto:

Economie

Document Ready
wijzigt naam
in Kings Code

Elf jaar geleden startte IT Bytes op bedrijventerrein Ladonk in Boxtel. Dit bedrijf ging in 2012 over in Document Ready. Vorige week onderging het bedrijf een naamsverandering. De Boxtelse organisatie, die onder meer de applicatie Vintut ontwikkelde, gaat voortaan door het leven als Kings Code.

Kings Code ontwikkelt software op maat, vertelt eigenaar Maarten de Kroon. ,,Dit zijn zowel online applicaties als mobiele apps." Voorbeelden zijn crm-oplossingen, kassasystemen, warehouse managementsystemen en bluetooth-oplossingen. ,,Met onze naamswijziging willen we uitstralen waar we voor staan: de ontwikkeling van software op hoog niveau'.

VINTUT

In Boxtel is het bedrijf, dat elf ontwikkelaars telt en gevestigd is aan de Clarissenstraat 22, onder meer betrokken geweest bij de ontwikkeling van Vintut. Met deze mobiele app kunnen deelnemers een wandeling maken door het centrum en ondertussen vragen beantwoorden. In juni is een nieuwe editie van Vintut beschikbaar. Ook onder meer Hexspoor, Aesculaap en Elan Bikes Support maken gebruik van de diensten van Kings Code. Kijk voor meer informatie op de website www.kingscode.nl.

Het bedrijf is genomineerd voor de Boxtelse Ondernemers Trofee. Hierover is elders op deze pagina meer te lezen.

FOTO RECHTS: In oktober werd de app Vintut gelanceerd, een initiatief van Maarten de Kroon (links, Document Ready, nu Kings Code) en Kiske de Leest (The Brain). Wethouder Peter van de Wiel (rechts) testte de Boxtelse app als eerste uit. (Foto: Mariƫlle Wijffelaars).