VRIJDAG 1 JUNI IN DE ROTS

Modern Classic Music viert jubileum met quiz

Muziekles werkt positief voor jong en oud. Om die reden startten Jeroen en Charlotte Pennings tien jaar geleden met de Modern Classic Music School in Boxtel. Vanwege dit tweede lustrum wordt op vrijdag 1 juni in gemeenschapshuis De Rots een popquiz georganiseerd.

,,We zijn trots dat onze visie en het uitdragen daarvan heeft mogen leiden tot veel jongeren en volwassenen die wij hebben mogen onderwijzen met muziekonderwijs maar vooral ook hebben mogen enthousiasmeren voor het instrument", aldus Jeroen en Charlotte. Het duo hoopt huidige en voormalige leerlingen te verwelkomen op de jubileumavond.

De Rots is vanaf 19.00 uur geopend, een uur later gaat de quiz van start. De kosten voor een team (één of twee personen) bedragen twee euro. Kinderen onder de 12 jaar mogen gratis deelnemen. Omstreeks 21.15 uur is de uitslag van de quiz, waarbij muziekgerelateerde prijzen te winnen zijn. Om een beeld te krijgen van het aantal deelnemers, vraagt de organisatie of zij zich aan kunnen melden via admin@modernclassic.nl. Naast de quiz kunnen bezoekers advies krijgen over stem en stemgebruik van een logopedist van Fysio Sluijters.

Boxtel

Ibizamarkt

In recreatiepark De Langspier vindt zondag 10 juni een Ibizamarkt plaats. Tientallen standhouders hebben al toegezegd om hun zomerse artikelen aan de man te brengen, zoals kleding, vers fruit, bloemen en strandspullen. Daarnaast is er muziek en kunnen mensen workshops volgen. De toegangsprijs tot de Ibizamarkt bedraagt 4,50 euro. Abonnees van De Langspier hebben gratis toegang. Mensen die een kraampje willen huren, kunnen zich melden bij Natasja Willems via telefoonnummer 06-42 43 14 24.