Afbeelding
Foto:

BEDRIJF KIEST VOOR CENTRALE LIGGING

Guts Installatietechniek opent kantoor in Boxtel

Guts Installatietechniek, het bedrijf dat voorheen in Son en Breugel was gevestigd, opent morgen, vrijdag 25 mei, officieel het nieuwe kantoor met magazijn aan de Mijlstraat 20 in Boxtel. Reden voor de verhuizing is de groei van het bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerp, de realisatie en het onderhoud van technische installaties voor retail, horeca en utiliteit.

In het leegstaande pand van mbo-school Helicon zag Guts mogelijkheden voor een eigentijds en duurzaam kantoor. Zo is de vloerbedekking gemaakt van gerecyclede materialen en is een ventilatiesysteem gerealiseerd waarmee medewerkers zelf de temperatuur op hun werkplek kunnen regelen. Het magazijn, dat een oppervlakte van vierhonderd vierkante meter heeft, is de voorbije maanden gerealiseerd. Samen met klanten, leveranciers en andere genodigden wordt het kantoor morgen officieel geopend. (Foto: Guts).


Boxtels bedrijf Aventics in handen van Emerson

De Boxtelse onderneming Aventics is door moederbedrijf Triton verkocht aan het Amerikaanse Emerson. Aventics is wereldwijd actief als fabrikant van pneumatische componenten en systemen voor onder meer de verpakkingsindustrie.

Met de verkoop moet de toekomst van het bedrijf, met onder meer een vestiging aan de Mijlstraat, zeker gesteld worden en

krijgt de onderneming de mogelijkheid om verder te groeien. ,,Triton is vier jaar lang eigenaar geweest van Aventics en zag in Emerson een ideale partner met genoeg mogelijkheden", aldus Peder Prahl, directeur van Triton.

De verkoop moet nog officieel goedgekeurd worden. Hiervoor loopt nu een procedure. De transactie zal naar verwachting in het derde kwartaal van dit jaar worden afgerond.

Afbeelding