Voorinschrijving avondvierdaagse De Keistampers

Wandelsportvereniging De Keistampers houdt van dinsdag 5 tot en met vrijdag 8 juni de 47e editie van de avondvierdaagse. Tot 30 mei kunnen deelnemers zich aanmelden tijdens de voorinschrijving.

Wie mee wil lopen kan adres en telefoonnummer mailen naar dekeistampers@live.nl. Ook dient de te lopen afstand te worden opgegeven; deelnemers hebben de keuze uit een route van vijf of tien kilometer. Wie voor een herinnering in aanmerking wil komen, dient bovendien aan te geven voor de hoeveelste keer wordt meegedaan. Deelname kost 3,75 euro met herinnering of 2,25 euro zonder herinnering. Inschrijven tijdens de wandeldagen in juni kost één euro extra.

Wandelaars die 10 kilometer lopen, vertrekken om 18.00 uur. De 5 kilometer start een kwartiertje later. Tijdens de intocht op vrijdag gaan de 10-kilometerlopers weg om 17.30 uur, de 5-kilometerlopers om 18.30 uur. Alle wandelaars finishen op de slotdag op de Markt, waar ook de prijsuitreiking plaatsvindt.

De vierdaagselopers vertrekken op dinsdag en vrijdag vanaf het Jacob-Roelandslyceum aan de Grote Beemd, op woensdag vanaf gemeenschapshuis De Walnoot (wijk Selissenwal) en donderdag vanaf de Sint-Theresiaschool in Lennisheuvel.

Meer informatie is verkrijgbaar via het eerder genoemd e-mailadres of telefoonnummer 06–16 21 17 03.

Boxtel

Waterschapscursus

Waterschap De Dommel begint dinsdag 12 juni met vier cursusbijeenkomsten: 'Actief voor het waterschap'. Tijdens de lessen wordt uitgelegd hoe dit overheidsorgaan in elkaar zit en bestuurd wordt. De cursus is gratis en woensdag 4 juli eindigt deze met een excursie naar een vergadering van het algemeen bestuur. Meedoen kan door aan te melden via e-mail: verkiezingen@dommel.nl.