LAATSTE DUELS COMPETITIE GESPEELD

Eerste libreteam 't Ivoor ongeslagen naar het NK

Het eerste libreteam van biljartvereniging 't Ivoor uit Boxtel heeft onlangs de finale van de dagcompetitie in de afdeling 's-Hertogenbosch gewonnen. Deze eindstrijd ging tussen de vijf poulewinnaars.

Peter Franken, Jacques van Loon, Leo Huijbers, Toon Bevers, Fouad Hasbani en Theo Verhagen wonnen al hun wedstrijden en claimden daarmee de eerste plek. Deze geeft recht op deelname aan de Nederlandse kampioenschappen in Nieuwegein.

NIET BEST

Bij de afdeling driebanden-klein werden afgelopen week in de dagcompetitie de laatste wedstrijden van de competitie afgewerkt. Er werd door team 5 nog een remise uit het vuur gesleept, maar team 6 en 7 sloten het seizoen niet best af. Ze verloren beide hun ontmoeting met ruime cijfers. Over het algemeen kijken de twaalf teams van 't Ivoor tevreden terug op de afgelopen competitie van de Koninklijke Nederlandse Biljartbond afdeling 's-Hertogenbosch.


INTERNATIONAAL DUEL IN BOXTEL

Monsternederlaag voor rugbyers Ducks: 113-0

Rugbyploeg Ducks Brabarians heeft in de laatste wedstrijd van de competitie een fors verlies geleden. Kampioenskandidaat REL/Dordtsche was veel te sterk voor het deels Boxtelse team waar diverse spelers ontbraken.

Het doelsaldo is van belang voor het kampioenschap. Reden voor REL om hier tijdens de wedstrijd tegen Ducks Brabarians aan te werken. Dit lukte heel aardig. De teller stopte pas bij een score van 113-0. Desondanks is Ducks Brabarians op een derde plaats geƫindigd. Het was duidelijk dat de ploegen REL en The Elephants te sterk waren in deze klasse.

Zondag 6 mei vindt in sportpark Den Wielakker weer internationaal rugby plaats. De jeugd van Ducks ontvangt dan Farnham RFC U15 uit Engeland. Een mooie test voor de Boxtelse ploeg. De kick-off is om 13.00 uur.

Het rugbyseizoen van Ducks wordt op zaterdag 23 juni traditioneel afgesloten met het Family Sevens-toernooi.

Uitslag zondag 29 april

REL/Dordtsche - Ducks Brabarians 113-0

Programma zondag 6 mei

Jun./Colts: Ducks - Farnham U15 (UK) 13.00


Regiomix De Walnoot

Jos van Grinsven heeft maandag de regiomix gewonnen van jeu-de-boulesvereniging De Walnoot. Tijdens het wekelijkse toernooi op het terrein van de club aan de Selissenwal 25 bleef hij met 23 punten Els Bekers en Ben Heutink voor. Beiden scoorden vijftien punten. Ad Pennings, Jozef Pennings en Jan Voermans eindigden op de plekken vier tot en met zes. Iedereen kan meedoen aan het toernooi door zich op de wedstrijddag voor 13.30 uur aan te melden bij de wedstrijdleiding. Meer informatie: www.jbvdewalnoot.nl.