Afwisselend vinden op de kiosk en in de tent optredens plaats tijdens Limuscene. Het Concordiapark vult zich traditiegetrouw met rockklanken en originele nummers van singer-songwriters op Eerste Pinksterdag. (Foto: Hans van Doorn).
Afwisselend vinden op de kiosk en in de tent optredens plaats tijdens Limuscene. Het Concordiapark vult zich traditiegetrouw met rockklanken en originele nummers van singer-songwriters op Eerste Pinksterdag. (Foto: Hans van Doorn). Foto: Hans van Doorn

DIANNE VAN GIERSBERGEN TREEDT OP IN CONCORDIAPARK LIEMPDE

Line-up van Limuscene is bekend

De organisatie van Limuscene heeft deze week de line-up bekendgemaakt. Zo treedt onder meer de Liempdse Dianne van Giersbergen, die tussen 2013 en 2017 de leadzanger was van de bekende Duitse band Xandria, op in de kiosk. En er zijn nog meer knalacts te bewonderen tijdens het knusse muziekevenement in het Concordiapark op Eerste Pinksterdag, zondag 20 mei.

Net als vorig jaar zijn er twee podia tijdens Limuscene: de kiosk en de tent. Afwisselend vinden er optredens plaats. Om 13.00 uur trapt The Nailbiters af in de tent; de Boxtelse rockband ontstond als gelegenheidsformatie tijdens een optreden vorig jaar op Boxrock in jongerencentrum B-Town. Ook hardrock coverband Mama's Liquor is daar te vinden, net als The Pretty Faces, die stijlen als rock 'n roll, country en punk opvoert. Street!, Milestones From The Underground Scene en Stardusters zullen ook voor de nodige rockklanken gaan zorgen. De Big Bam Boom Band sluit het festijn af met krachtige bluesrock.

Vanaf 13.50 uur is het eerste optreden op de kiosk, startend met een aantal ballads gezongen door Sara Bormans uit Esch die samen met Boxtelaar Floyd Reijalt (gitaar) het duo Altans vormt.

Naast het tweetal (en de Liempdse zangeres Van Giersbergen) zullen ook het duo No. 9 uit Boxtel (bestaande uit Marco Bressers en Henk Renders), de Zeeuwse Anne van Damme en Tilburgse Liseth Horsten het publiek rondom de kiosk muzikaal vermaken.

Op de kiosk en in de tent in het Concordiapark vinden afwisselend optredens plaats tijdens Limuscene. De rockklanken en originele nummers van singer-songwriters zijn traditiegetrouw op Eerste Pinksterdag te horen. (Foto: Hans van Doorn).