Tien dagen lang feest op Angelaschool

Het is alweer tien jaar geleden dat op de Angelaschool het eeuwfeest werd gevierd. ,,Wij hadden toen honderd dagen feest. Op 18 mei bestaan wij 110 jaar en dat vieren wij tien dagen lang", meldt adjunct-directeur Henriëtte van Amelsvoort.

De aftrap van de feesttiendaagse is meteen na de meivakantie. Maandagochtend 7 mei verzorgen de leerkrachten op het schoolplein om 08.30 uur een optreden waarbij muziekstijlen van de afgelopen 110 jaar aan bod komen.

SCHOOLREISJE

De periode van tien feestelijke lesdagen, waarop telkens leuke activiteiten zijn gepland, wordt woensdag 23 mei afgesloten met een schoolreisje.

Boxtel

LAN-party B-Town

In jongerencentrum B-Town wordt zaterdag 5 mei een LAN-party gehouden. Jeugd van 12 tot en met 24 jaar kan dan tussen 12.00 uur en middernacht samen met vrienden gamen. Onder meer GTA V, Call of Duty en Rainbow Six zijn aanwezig, maar andere spellen zijn ook welkom. Wie mee wil doen, dient zich vóór 4 mei aan te melden via www.btown.nl/lanparty. Iedereen dient een eigen laptop, pc of console mee te nemen.