Afbeelding
Foto:

Vandaag Kookt tovert zich om tot Vandaag Toont

Vandaag Kookt aan het Stationsplein in Boxtel verandert vanaf morgen, vrijdag 27 april, de naam enkele dagen in Vandaag Toont. In het restaurant vindt op Koningsdag, maar ook op zaterdag 28 en zondag 29 april een grote verkoop van schilderijen en curiosa plaats. Van kunstwerken van Herman Brood en Paul Strik tot Franse hallampen en theaterstoeltjes: er is voor ieder wat wils.

De nadruk ligt op de verkoop van schilderijen en zeefdrukken: van grote tot kleine werken, van kleurrijk tot zwart-wit en van modern tot klassiek. Er zijn onder meer kunstwerken van Herman Brood, Martin van Wordragen, Carry Tefsen, Roel Walta, Paul Strik en Tineke van Beest te koop. Daarnaast kunnen bezoekers snuffelen tussen allerlei originele interieurspullen, zoals messing kroonlampen, touwlampen, schemerlampen, een carousselpaard, vintage drumstel, design fauteuils, theaterstoeltjes, Afrikaanse beelden, een horeca-wandbank of paspop.

Vandaag Toont is vrijdag tot en met zondag geopend van 14.00 tot 17.00 uur.


Sterren kijken

Natuurmonumenten organiseert zaterdag 28 april vanaf 21.00 uur een wandeling door de Kampina voor liefhebbers van astronomie. Een boswachter en specialist van de Astronomische Vereniging WEGA maken deelnemers wegwijs door het heelal. Aanmelden voor de activiteit kan via de website www.natuurmonumenten.nl/agenda.