Afbeelding
Crebas Fotografie

PLEK VOOR VEERTIG DEELNEMENDE TEAMS

Open Boxtelse Quizronde beleeft lustrum op 26 mei

Het Boxtelse quizbedrijf The Brain organiseert zaterdag 26 mei de vijfde editie van de Open Boxtelse Quizronde. De deelnemende teams, maximaal veertig, spelen die middag vier quizrondes, telkens in een ander Boxtels café.

Het quizzen begint die middag om 13.30 uur, de teams worden om 13.00 uur verwacht in 't Hart van Boxtel aan de Markt. Tegen 17.30 uur wordt de laatste vraag gesteld en rond 18.30 uur vindt de prijsuitreiking plaats. Het Utrechtse team Korsakov-Lite heeft na drie opeenvolgende zeges vorig jaar de wisselbeker mee naar de Domstad genomen. Dit houdt in dat er tijdens de vijfde editie een nieuwe trofee te winnen is.

Net als vorig jaar is er ook een prijs voor het beste Boxtelse team. Dit team moet minimaal bestaan uit drie in Boxtel woonachtige quizzers. Om de honger te stillen, is er na de quiz voor 10 euro de mogelijkheid aan te schuiven en een ham-

Boxtel

Bende van Beuving

Het Liempdse popkoor Voices en Ernest Beuving en zijn band slaan de handen ineen en brengen morgen, vrijdag 20 april om 20.15 uur in Podium Boxtel aan de Burgakker het muziektheaterprogramma 'De Bende van Beuving'. De voorstelling is een mix van muziek, cabaret, imitaties, persiflages en spontaniteit. Kaarten kosten 19 euro zijn te koop via www.podiumboxtel.nl of via cadeauwinkel Hebbes (Markt) supermarkt Jumbo (Oosterhof) bloemsierkunst Marimba (Van Beekstraat) en in Liempde bij drogisterij/parfumerie Bewust Beter (Nieuwstraat).

burger met frites en salade te verorberen.

Het concept van The Brain kenmerkt zich door het feit dat de quiz op groot scherm aan de deelnemers wordt getoond. De quiz is een combinatie van opmerkelijke en humoristische beeld- en geluidsfragmenten. Veel verschillende categorieën passeren de revue, waaronder film, sport, muziek, tv en varia.

Deze varia-categorie omvat onder andere natuur, geschiedenis, aardrijkskunde en eten en drinken. Ook krijgen de quizzers tijdens elke ronde een trivia-formulier, een blad waarop vragen naar aanleiding van verschillende foto's en rebussen staan, die men tijdens de ronde moet beantwoorden.

INSCHRIJVEN

Inschrijven voor de vijfde editie van de Open Boxtelse Quizronde kan bij één de vijf deelnemende cafés: 't Hart van Boxtel, Becoloth, Le Temps Perdu, En Garde! en De Kerk. Een team bestaat uit maximaal vier personen, die per team 30 euro betalen. (Foto: Crebas Fotografie).