Leden van de Viper Club Benelux verzamelden zondag bij eetcafé De Oude Ketting aan de Bosscheweg in Boxtel. Eigenaren van een Dodge of Chrysler Viper gingen vanaf daar op weg voor een toertocht door de Meierij. De glimmende bolides zorgden op het parkeerterrein bij het chauffeursrestaurant voor veel bekijks. (Foto: Albert Stolwijk).
Leden van de Viper Club Benelux verzamelden zondag bij eetcafé De Oude Ketting aan de Bosscheweg in Boxtel. Eigenaren van een Dodge of Chrysler Viper gingen vanaf daar op weg voor een toertocht door de Meierij. De glimmende bolides zorgden op het parkeerterrein bij het chauffeursrestaurant voor veel bekijks. (Foto: Albert Stolwijk). Foto: Albert Stolwijk

CHRYSLER- EN DODGEBEZITTERS STARTEN TOERTOCHT IN BOXTEL

Vipers laten harten sneller kloppen

Leden van de Viper Club Benelux verzamelden zondagochtend bij eetcafé De Oude Ketting aan de Bosscheweg in Boxtel. Eigenaren van een Dodge of Chrysler Viper gingen vanaf daar op weg voor een toertocht door de Meierij. De glimmende bolides zorgden op het parkeerterrein bij het chauffeursrestaurant voor tal van bewonderende blikken. (Foto: Albert Stolwijk).