Yogales en stiltewandeling in buitengebied

Even tijd voor jezelf nemen met een yogales en stiltewandeling. Dat is mogelijk op zondag 29 april. Feelgood Yoga organiseert die ochtend een bijeenkomst waarbij deelnemers kunnen ervaren wat yoga met hen doet en hoe bijzonder een stiltewandeling kan zijn.

Er wordt gestart met een les van zestig minuten. Vervolgens neemt eigenaresse Franka van der Steen van Feelgood Yoga de deelnemers een uur lang mee de Kampina in. ,,We gaan in stilte wandelen en laten de natuur en de rust op ons inwerken", aldus Van der Steen. Daarna is er de mogelijkheid na te praten onder het genot van koffie of thee in de workshopruimte van bed & breakgast D'n Hop aan de Luissel 19 in Boxtel. Deelnemers kunnen gratis een introducee meenemen. Aanmelden is mogelijk via www.feelgood.yoga of door te bellen naar Franka van der Steen, telefoonnummer (0411) 68 60 09. Feelgood Yoga biedt daarnaast ook reguliere lessen Hatha Yoga aan. In januari is Van der Steen ook gestart met Midlife Yoga voor vrouwen met overgangsklachten, zoals opvliegers, heftige emoties of slaapproblemen.


Praten over boosheid

De Boxtelse stichting VanOndersteBoven probeert belangrijke thema's uit het leven bespreekbaar te maken. Dinsdag 24 april wordt gesproken over boosheid. Wat doet het met je? Hoe geef je er uiting aan? Durf je boosheid bespreekbaar te maken? Mag je dit wel delen met anderen? Het zijn enkele van de vragen die aan bod komen. De bijeenkomst duurt van 19.30 tot 21.00 uur en vindt plaats in De Kleine Aarde aan het Klaverblad. Deelname kost vijf euro. Aanmelden is mogelijk via www.vanondersteboven.com.