DERDE HINT OVER VERRASSINGSARTIEST

Boer zoekt Band met speciale vriendengalerij

Mensen die Boer zoekt Band een warm hart toedragen, kunnen vriend worden van het tweedaagse popfestival in en om café D'n Boer aan de Corpus. Het geeft hen samen met sponsors toegang tot de 'limited special-guest-performance'. Dit besloten optreden vormt de opening van het tweedaagse festival op zaterdag 5 mei. Wie er op het podium verschijnt? Dat wordt pas op de avond zelf duidelijk. De organisatie is echter wel bereid enkele hints prijs te geven...

Zij komt uit Boxtel en werkt in de lente graag met bloemen. Het waren de eerste


Boxrock pakt uit tijdens tweede editie

Het Boxtelse festival Boxrock beleeft zaterdag 21 april haar tweede editie in jongerencentrum B-Town aan de Baroniestraat. Vanaf 14.30 uur staan de deuren open voor alle muziekliefhebbers uit de regio.

Zonne van der Pol trapt het festival af in het café. Vervolgens geeft Stone Office uit Limburg gas op het podium in de zaal. Steeds afwisselend staan singer-songwriters als Silke van Esch, Stef van den Heuvel, Acoustic Bros, Kathleen Willems en Luke V Martin, maar ook de bands Tomahawk, Lazy Horses, The Nailbiters, Out of Nowhere en Jeremy (Pearl Jam Tribute) op het podium. De laatste band begint om 23.00 uur. De entree voor Boxrock bedraagt twee euro. Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van het evenement.

hints die organisatoren Guido van Eijk en Jeroen van Lier van Boer zoekt Band de voorbije weken in deze krant prijsgaven over de artiest die ze hebben geboekt voor het speciale openingsoptreden. Deze week komt daar weer een aanwijzing bij: 'Van haar begeleiding krijg je echt kippenvel'. Mensen worden na betaling van 10 euro opgenomen in de 'vriendengalerij' van Boer zoekt Band. Naast vermelding op de website van het festival krijgen ze dus de mogelijkheid het exclusieve optreden bij te wonen op zaterdag 5 mei om 19.30 uur.

Net als de voorgaande edities is er een binnen- en buitenpodium. Premium (20.30 uur) en De Band Van Vanavond (22.15 uur) staan buiten geboekt op 5 mei, terwijl The Nailbiters (21.30 uur) en Jurgo (23.30 uur) een optreden in café D'n Boer verzorgen. Een dag later is het op de buitenbühne de beurt aan On the Edge (14.00 uur), Luke V Martin (15.30 uur), DGOOCH (17.15 uur) en Stammer Lee (19.00 uur), afgewisseld door Teuk McGraig (15.00 uur), Dennis van der Sanden (16.45 uur) en SuperSonicSmashKids (18.15 uur) in het café.

In de editie van Brabants Centrum die op donderdag 26 april verschijnt, wordt een uitgebreide aankondiging over het tweedaagse festival gepubliceerd.