Een Nieuwe Start met nieuwe dirigent van Gildenbonds

De Gildenbondsharmonie uit Boxtel houdt donderdag 12 april het uitwisselingsconcert Een Nieuwe Start. Achterliggende reden van dit evenement is de presentatie van de nieuwe dirigent: Txemi Etxebarria.

Het concert wordt samen met harmonie L'Union Fraternelle in theater De Schalm in Veldhoven gehouden. Oók de harmonie uit het voormalige kerkdorp Zeelst, inmiddels onderdeel van Veldhoven, presenteert die avond haar nieuwe dirigent: Jacques Claessens.

Er zullen door het Boxtelse orkest een vier muziekstukken uitgevoerd worden waarvan twee nieuwe samen met de Spaanse dirigent zijn ingestudeerd. Dat zijn Yiddish Dances van Adam Gorb en de ouverture Los Esclavos Felices van Juan Cristostomo de Arriaga. De uitvoering begint om 20.15 uur. Kaartjes à 7,50 euro zijn te koop aan de zaal of te bestellen via www.lunionfraternelle.nl.


Tip Jar

Eerlijke en pure muziek, waarin de essentie en het karakter van de liedjes uitgangspunt zijn: dat is Tip Jar. Boxtelaar Harry Hendriks, Arianne Knegt en Bart de Win staan zaterdag 7 april vanaf 20.15 uur met dit muzikale project in Podium Boxtel. Kaarten à 15 euro zijn te koop via www.podiumboxtel.nl of bij de vaste verkooppunten: Hebbes (Markt), supermarkt Jumbo (Oosterhof), bloemsierkunst Marimba (Van Beekstraat) en in Liempde bij drogisterij Bewust Beter (Nieuwstraat).