Afbeelding
Foto: Gerard Schalkx

Zomerseizoen De Langspier gaat van start

Genieten van de beachvolleybalvelden, de jeu-de-boulesbanen, het strand, de speeltuin of het water? Vanaf dinsdag 1 mei is dat weer mogelijk bij De Langspier. Die dag gaat het zomerseizoen bij het recreatiepark aan de Molenwijkseweg weer van start.

De Langspier is van 1 mei tot 1 oktober dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Met uitzondering van de woensdagen, dan zijn bezoekers tussen 10.00 en 20.00 uur welkom. Tijdens schoolvakanties is het recreatiepark in de weekeinden van 10.00 tot 19.00 uur geopend.

ABONNEMENTEN

Voor de mensen die vóór 1 mei een abonnement op De Langspier afsluiten, geldt een vroegboekkorting. Abonnementen zijn te bestellen via www.delangspier.nl. Op pagina's 24 en 25 van deze krant is hierover meer informatie te vinden.


Speuren naar
150 paaseieren
in de Geitenwei

Eieren zoeken: de activiteit is onlosmakelijk verbonden aan Pasen. In en om de Geitenwei verstoppen vrijwilligers traditioneel gekleurde eieren voor de jeugd. Ruim veertig kinderen gingen op Tweede Paasdag in de Boxtelse wijk Selissenwal driftig op zoek...

De organisatie verstopte liefst 150 eieren waarbij negen gouden en zilveren exemplaren goed waren voor een prijsje. Uiteindelijk was er voor álle kinderen een beloning: een heerlijke paashaas van chocolade.

PAASTAART

Na afloop van de zoektocht, tóch een inspannend klusje, konden kinderen zich nog vermaken in de knutselruimte. Wijkbewoonster Lia Schellekens bakte een speciale paastaart waar deelnemers door middel van een prijsvraag aanspraak op konden maken. Annelie Moonen kwam als winnaar uit de bus. Voor de jeugd had Schellekens cupcakes gemaakt

FOTO ONDER: Paaseieren zoeken in de Geitenwei: een leuke bezigheid... (Foto: Gerard Schalkx).