Creamarkt van Vrouwencontact Boxtel in De Rots

Vrouwencontact Boxtel houdt maandag 16 april voor het eerst een creatieve markt in gemeenschapshuis De Rots. Tijdens het evenement worden diverse werkstukken verkocht, gemaakt door de leden. Ook presenteert het bedrijf Ocean Sole zich.

Ocean Sole bestaat uit jonge Boxtelse ondernemers die oude badslippers recyclen tot kunstwerken. Ook de Boxtelse bedrijven Anyfma, cadeauwinkel Hebbes en fotograaf en grafisch ontwerper Daisy Renders hebben een stand ingericht.

Daarnaast zijn er diverse werkstukken te koop, zoals schilderijen, sieraden en keramiek van leden van Vrouwencontact Boxtel. Ook wordt er geld ingezameld voor een goed doel: Nancy Dankers vraagt in haar stand aandacht voor de strijd tegen taaislijmziekte.

De activiteit in De Rots aan de Nieuwe Nieuwstraat 7 begint om 19.30 uur en eindigt om 22.00 uur. Toegang is gratis. Bezoekers doen automatisch mee aan een loterij waarbij diverse prijzen zijn te winnen.

Economie

Spaaractie
bij Corfu met
hoofdprijzen

Grieks restaurant Corfu aan de Stationsstraat, onlangs nog uitgeroepen tot 'leukste horecagelegenheid van Boxtel', houdt van april tot en met juni een spaaractie. Gasten maken hierbij onder meer kans op een midweek voor zes personen naar vakantiepark Drouwenerzand in Drenthe, geschikt voor gezinnen en actieve fietsers.

De spaaractie gaat zaterdag 7 april van start. Bij elke vijftien euro die klanten besteden bij Corfu, ontvangen ze een stempel. De eerste 250 volle spaarkaarten die worden ingeleverd, zijn elk goed voor een fles wijn. Alle ingeleverde kaarten maken kans op de verschillende prijzen. De winnaars worden begin juli bekendgemaakt.


Reumafonds

Collectanten van het Reumafonds haalden in de week van 19 tot en met 24 maart 4.368,42 euro op in Boxtel en Gemonde. Volgens de stichting hebben één op de negen mensen in Nederland een vorm van reuma. Het geld is bedoeld voor onderzoeken en verbeteringen in behandelingen.