Two of Us speelt pophits uit 1968

Adrie van Osch en Jos Vervoort vormen al ruim veertig jaar popduo Two of Us. De twee Boxtelaren zijn verknocht aan de muziek van The Beatles. De Britse band bracht vijftig jaar geleden haar zogeheten 'white album' uit. Diverse liedjes daarvan klinken zaterdag 13 april in cultureel restaurant Vandaag Kookt aan het Stationsplein in Boxtel. Kaarten à tien euro zijn vanaf heden te reserveren.

,,Het blijft niet bij muziek van The Beatles", vertelt Vervoort. ,,Ook hits van The Kinks en Simon & Garfunkel komen voorbij. Maar het zijn wel allemaal liedjes die in 1968 in de hitlijsten stonden."

Het optreden begint om 20.30 uur; een halfuur voor aanvang is het restaurant geopend voor publiek. Kaarten zijn te reserveren via e-mail: josvervoort52@gmail.com.


Dansen

Mensen die zich graag willen uitleven op een dans naar keuze zijn donderdag 12 april welkom in Hobbycentrum Boxtel aan de Baroniestraat. Daar wordt vanaf 09.30 uur een dansochtend georganiseerd. Aanmelden voor deze activiteit kan via de website van het Hobbycentrum www.hobbycentrumboxtel.nl of via telefoonnummer (0411) 21 03 55.

Vipermeeting

Viper Club Benelux houdt zondag 15 april een ontmoeting voor eigenaren van een Dodge of Chrysler Viper. De autoliefhebber verzamelen die dag tussen 10.00 en 10.30 uur bij café De Oude Ketting aan de Bosscheweg in Boxtel voor een rit door de regio. Meer informatie staat Facebook: Viper Club Benelux.

Esch

Concert fanfares

De fanfares Sint-Willibrordus uit Esch en Sint-Arnoldus uit Lennisheuvel houden zaterdag 14 april een uitwisselingsconcert. In dorpshuis De Es aan de Dorpsstraat 5a in Esch is onder meer muziek van The Chronicles of Narnia, Black Granite en De Gaastmaar te horen. De uitvoering begint om 19.30 uur, toegang is gratis.